Aproape de tragedie! Un panou uriaş cu Simona Halep s-a prăbuşit lângă sala în care U Cluj sărbătorea câştigarea Cupei! Pagube importante. FOTO EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Eduard Nicolae Popa   
în Baschet
10/02/2020, 23:34
Aproape de tragedie! Un panou uriaş cu Simona Halep s-a prăbuşit lângă sala în care U Cluj sărbătorea câştigarea Cupei! Pagube importante. FOTO EXCLUSIV EXCLUSIV FANATIK
Un panou cu Simona Halep a căzut peste mașinile parcate la Sala Horia Demian

Finala cu peripeții pentru suporterii prezenți la meciul de baschet din Sala „Horia Demian” din Cluj-Napoca. Fanii clujeni au umplut până la refuz a doua cea mai mare sală din Cluj pentru a asista o nouă finală de Cupa României, jucată între echipa locală, U-BT, și campioana en-titre a României, CSM CSU Oradea. Câțiva dintre fani au avut însă parte de un ghinion uriaș.

Panouri cu Simona Halep au căzut peste mașinile fanilor la finala Cupei României la baschet masculin

Furtuna puternică a stricat sărbătoarea mai multor fani clujeni, sau a adâncit tristețea fanilor bihoreni. Astfel, în parcarea din Horia Demian mai multe panouri publicitare au căzut peste mașinile celor prezenți în sală în timpul finalei Cupei României.

Din imaginile surprinse de reporterii FANATIK se poate vedea cum un tablou publicitar chiar cu Simona Halep a căzut peste cel puțin cinci mașini din parcarea vechii săli polivalente din Cluj, aflată în apropiere de BTArena, sala în care România a întâlnit Rusia în weekendul trecut, în Fed Cup.

Incidentul s-a produs după ce tirul care căra panoul publicitar a fost culcat pe o parte de către rafalele de vânt, după cum se poate vedea în poză:

Un microbuz a fost dărâmat complet de vânt în timpul finalei Cupei României la baschet masculin

Totodată, pagubele sunt destul de importante. Mai multe mașini s-au ales cu geamurile sparte, pagubele fiind destul de importante. Din fericire, din primele informații se pare că nicio persoană nu a fost rănită.

Pagube imense produse de panoul cu Simona Halep care a căzut peste mașinile parcate la Sala Horia Demian
Pagube imense produse de panoul cu Simona Halep care a căzut peste mașinile parcate la Sala Horia Demian

„Am rămas perplex când am ajuns la maşină. Nu ştiam ce să fac, Cei de la poliţie m-au îndrumat să depun o plângere la Primărie. Cred că vom fi despăgubiţi de firma care deţinea panoul”, a spus unul dintre nefericiţii posesori ai unei maşini avariate.

U-BT Cluj a câștigat a patra Cupă a României în ultimii cinci ani

U-BT Cluj-Napoca a reușit să câștige a patra Cupă a României în ultimii cinci ani, după victorii din 2016, 2017 și 2018. Clujenii s-au impus într-o finală încinsă contra celor de la CSM CSU Oradea, scor 68-61. Internaționalul croat Darko Planinic a fost cel mai bun om al lui U-BT, cu 17 puncte și 6 recuperări, în timp ce Patrick Richard a marcat 16 puncte, după cum arată site-ul de specialitate baschet.ro.

De partea cealaltă, americanul care joacă pentru naționala României, Kris Richard, a strâns 16 puncte, în timp ce Dragan Zekovic și Nikola Markovic au adunat câte 12 puncte fiecare.

Închide ×