Sport

Apropiatul care l-a trădat pe Dragomir. „E chiar finul meu!” Ce a declarat la proces

Dumitru Dragomir a spus , la ”Max Profețiile lui Mitică”, că a fost trădat de finul său la un proces.
05.10.2023 | 20:02
Apropiatul care la tradat pe Dragomir E chiar finul meu Ce a declarat la proces
Dumitru Dragomir, despre apropiatul care l-a trădat în fața justiției. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, fost șef al LPF, este unul dintre oamenii cu cele mai multe relații în fotbalul românesc. El a povestit cum a fost trădat de unul dintre apropiații săi.

Dragomir, trădat de Chivorchian

Dumitru Dragomir a povestit cum, la un proces, au fost invitați mai mulți martori. Toți au spus adevărul cu excepția unuia, care a spus că nu își amintește detalii despre faptele judecate.

ADVERTISEMENT

Acesta este Gheorghe Chivorchian, finul lui Mitică Dragomir. Deși fostul șef al LFP crede că există posibilitatea ca acesta să fi uitat ceea ce sa întâmplat, spune că discuția de la tribunal era despre o decizie a Adunării Generale a LPF, iar propunerea fusese chiar a lui Chivorchian.

Unul dintre apropiații mei, neam și ăsta, fin, când a venit acolo, martor, toți dăduseră adevărul, de a zis că nu-și mai aduce aminte. Chivorchian, da.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a făcut rău, dar m-a deranjat că trebuia să spună purul adevăr, să vorbească. Nu știu ce a fost cu el atunci. El propusese în Adunarea Generală, îl am pe casetă, și a zis că nu își mai aduce aminte. Nu m-am supărat pe el, poate chiar nu își mai aducea aminte”, a spsu Mitică Dragomir, la ”Max Profețiile lui Mitică”.

Dragomir, despre plecarea de la LPF

Referitor la plecarea din LPF, Dumitru Dragomir spune că Gigi Becali, închis la acel moment, alături de Victor Ponta, premier la acea vreme, au încercat să îl sape. El spune chiar că patronul de la FCSB i-a recunoscut ulterior asta. Și George Copos, fost patron la Rapid, a dorit să scape de el.

ADVERTISEMENT

În fiecare an, Copos voia să mă dea afară. Copos era business man. Cu arici la buzunar, să nu iei din banii lui, murea. Dar Copos e un om drept, cinstit, pe onoarea mea. El și Gigi voiau să mă schimbe și acum Gigi a propus să mă duc la Federație, dar când eram în funcție…

În proporție de 50%, Gigi Becali m-a dat afară. El, cu Ponta. Când ieșit din închisoare mi-a recunoscut. Din închisoare m-a curățat. Gigi m-a dat afară din închisoare! Jucam cu el jocuri de noroc și cu el și cu Giovanni. Ei nu m-au suferit. Eu eram comandant. Și nu le plăcea. Decât să pui șaua pe Gigi sau Giovanni, mai bine fugi din țară.

ADVERTISEMENT

Sunt singurul din istoria omenirii în care fotbaliștii au făcut grevă împotriva președintelui Ligii. Eu degeaba m-am supărat pe Porumboiu și pe Neculaie de la Brașov.

Erau prietenii mei. Lui Neculaie i-am dat la ora 12:00 200.000 de dolari împrumut și la 14:00 m-a curățat. I-am dat 200.000 de dolari împrumut la ora 12:00 și la 14:00 m-a curățat! Jur cu cruce! Iar cu Porumboiu seara am mâncat un lighean de crenvurști.

Deci Gigi, din pușcărie m-a dat afară. Și unt prieten cu el, cu Giovanni, cu Victor. Avea oftică pe mine. Mai spunea câte ceva și nu puneam botul la nimic. El credea că el are dreptate, eu credeam că dreptatea e de parte mea. Gigi, dacă nu e el șeful, îți devine dușman”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, conform FANATIK.

Max Profețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, de la ora 13:15, live, doar pe site-ul FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită în fiecare miercuri pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

Adio fotbal după retragerea lui Becali

ADVERTISEMENT