Sport

„Gigi m-a curățat din închisoare”. Mitică face lumină în cutremurul de la Ligă

Dumitru Dragomir susține că Gigi Becali l-a dat jos din fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal.
04.10.2023 | 10:24
Gigi ma curatat din inchisoare Mitica face lumina in cutremurul de la Liga
„Gigi m-a curățat din închisoare” Mitică face lumină în cutremurul de la Ligă. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir (77 de ani) a făcut noi dezvăluiri incendiare în cea mai recentă ediție de MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ. Fostul șef LPF a povestit cum Gigi Becali, din pușcărie, l-a dat jos din fruntea Ligii.

Din pușcărie, Gigi Becali l-a dat jos de la Ligă pe Mitică. Dragomir, super dezvăluiri

Dumitru Dragomir a avut patre mandate consecutive la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal, din 1996 până în noiembrie 2013, când a pierdut alegerile în fața lui Gino Iorgulescu.

ADVERTISEMENT

„În fiecare an, Copos voia să mă dea afară. Copos era business man. Cu arici la buzunar, să nu iei din banii lui, murea. Dar Copos e un om drept, cinstit, pe onoarea mea. El și Gigi voiau să mă schimbe și acum Gigi a propus să mă duc la Federație, dar când eram în funcție…

În proporție de 50%, Gigi Becali m-a dat afară. El, cu Ponta. Când ieșit din închisoare mi-a recunoscut. Din închisoare m-a curățat. Gigi m-a dat afară din închisoare! Jucam cu el jocuri de noroc și cu el și cu Giovanni. Ei nu m-au suferit. Eu eram comandant. Și nu le plăcea. Decât să pui șaua pe Gigi sau Giovanni, mai bine fugi din țară.

ADVERTISEMENT

Sunt singurul din istoria omenirii în care fotbaliștii au făcut grevă împotriva președintelui Ligii. Eu degeaba m-am supărat pe Porumboiu și pe Neculaie de la Brașov.

Erau prietenii mei. Lui Neculaie i-am dat la ora 12:00 200.000 de dolari împrumut și la 14:00 m-a curățat. I-am dat 200.000 de dolari împrumut la ora 12:00 și la 14:00 m-a curățat! Jur cu cruce!

ADVERTISEMENT

Iar cu Porumboiu seara am mâncat un lighean de crenvurști”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, în exclusivitate la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

„Nu puneam botul la nimic. Gigi, dacă nu e el șeful, îți devine dușman”

„Deci Gigi, din pușcărie m-a dat afară. Și unt prieten cu el, cu Giovanni, cu Victor. Avea oftică pe mine. Mai spunea câte ceva și nu puneam botul la nimic. El credea că el are dreptate, eu credeam că dreptatea e de parte mea. Gigi, dacă nu e el șeful, îți devine dușman”, a adăugat Dragomir.

ADVERTISEMENT

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

“Gigi Becali DIN INCHISOARE M-A DAT AFARA de la LPF!” | DEZVALUIRILE lui Mitica Dragomir

ADVERTISEMENT