Sport
notix pixel id

CCA, decizie neașteptată! Arbitrul, amenințat cu memoriu, a fost delegat la derby-ul Rapid – FCSB

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a decis să-l delege pe „centralul” Marian Barbu la derby-ul Rapid - FCSB.
14.08.2021 | 21:48
CCA, decizie neașteptată! Arbitrul, amenințat cu memoriu, a fost delegat la derby-ul Rapid - FCSB
CCA, decizie neașteptată! Arbitrul amenințat cu memoriu a fost delegat la derby-ul Rapid - FCSB
ADVERTISEMENT

Marele derby dintre Rapid și FCSB se va juca duminică, de la ora 21:30, pe Arena Națională.

În prezent, Rapid se află pe locul 2 din Liga 1, cu zece puncte. Iar FCSB se situează pe locul 4, cu opt puncte.

Marian Barbu, delegat la derby-ul Rapid – FCSB

CCA l-a delegat pe „centralul” Marian Barbu (33 de ani) la derby-ul dintre Rapid și FCSB. Acesta va fi ajutat de tușierii Vasile Marinescu și Laszlo-Imre Bucsi.

Decizia CCA este una cel puțin surprinzătoare, având în vedere trecutul recent al arbitrului din Făgăraș. Acesta a făcut o gafă uluitoare sezonul trecut, în campionatul regulat, în partida FC Argeș – Dinamo 0-1.

ADVERTISEMENT

În minutele de prelungire, Ricardo Grigore, fundașul lui Dinamo, a căzut, în careu, peste Drăghici, extrema Argeșului. În loc să le ofere gazdelor o lovitură de pedeapsă, Marian Barbu a dictat fault în atac, considerând că fundașul „câinilor” a fost împins de Ndiaye Mediop. Reluările TV au relevat faptul că Ricardo Grigore s-a împiedicat, căderea nefiind provocată de vreun adversar.

Bogdan Stoica, președintele celor de la FC Argeș, la acel moment, a declarat faptul că va face memoriu, la CCA, împotriva arbitrului Marian Barbu.

ADVERTISEMENT

„Am revăzut faza de 100 de ori și de 100 de ori nu ne dăm seama de ce nu am primit penalty. Am mai făcut un apel, vrem ce e al nostru, nu să fim ajutați.

Nu ne interesează nici ce zic dinamoviștii, cât au fost ei de dezavantajați. Acum ce să facem? Să plătim noi pentru alții? 

ADVERTISEMENT

Grav nu e numai că nu am primit penalty, grav e că arbitrul era foarte bine poziționat. A văzut tot. Mai e și arbitru FIFA! Ok, nu vedea, înțelegeam. E și el om.

Referitor la ce a spus Grigore, ce să facem? La Dinamo nu sunt jucători corecți ca la FC Argeș. Aduceți-vă aminte cum Matei a recunoscut că a făcut penalty cu Viitorul. 

ADVERTISEMENT

Păi, la Grigore e placaj ca la rugby! Vom face memoriu la CCA. E al 3-lea meci la rând când se greșește grav împotriva noastră”, a declarat Bogdan Stoica, pentru GSP.

Până acum, Marian Barbu a arbitrat-o de cinci ori pe Rapid, în Liga 2. De cealaltă parte, pe FCSB a arbitrat-o în doar două partide, ambele în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik