Life

Așa arată în prezent Anca Pandrea. Ce s-a întâmplat cu văduva lui Iurie Darie, după lunile de izolare

24.09.2020 | 15:24
Asa arata in prezent Anca Pandrea Ce sa intamplat cu vaduva lui Iurie Darie dupa lunile de izolare
Anca Pandrea a stat foarte multe luni în izolare de frica îmbolnăvirii cu noul virus
ADVERTISEMENT

Anca Pandrea a participat recent la un eveniment la care a uimit pe toată lumea. Văduva regretatului maestru Iurie Darie este aproape de nerecunoscut la ora actuală.

Actrița a povestit și cum a putut trece mai ușor peste momentele ceva mai dificile, din lunile în care a stat în izolare la domiciliu. Pandemia cu noul virus pare să o fi dat peste cap pentru o perioadă, ca pe mulți artiști de la noi.

ADVERTISEMENT

Însă, în prezent, Anca Pandrea pare să își fi reluat din vechile activități și se bucură iarăși de viață. Cunoscuta actriță de teatru și televiziune a avut în trecut roluri foarte impunătoare în diverse producții românești.

Cum arată acum actrița Anca Pandrea, văduva lui Iurie Darie

Chiar dacă s-au împlinit opt ani de la trecerea în neființă a lui Iurie Darie, și-n momentul de față văduva acestuia îi duce dorul.

ADVERTISEMENT

Anca Pandrea a mărturisit că lunile în care a preferat să se izoleze la domiciliu au fost unele în care a devenit mai puternică datorită faptului că s-a gândit constant la marele maestru trecut în neființă.

“El a fost virusul meu.”, a mărturisit actrița Anca Pandrea, în cea mai nouă apariție, după lunile îndelungate de pandemie.

ADVERTISEMENT
Așa arată în prezent Anca Pandrea. Ce s-a întâmplat cu văduva lui Iurie Darie, după lunile de izolare
Anca Pandrea a petrecut mai multe ore la Muzeul Satului din Capitală

Anca Pandrea a suferit enorm din pricina decesului actorului Iurie Darie. Dar tot renumitul actor de teatru și de film a fost cel care i-a dat artistei putere să treacă peste greutățile vieții.

Așa pare să se fi întâmplat și de la izbucnirea pandemiei cu noul virus, pentru că artista a preferat să se ferească de orice risc de îmbolnăvire și să se ferească de ieșirile în public.

ADVERTISEMENT

De curând, însă, a fost surprinsă când a participat la un eveniment pe care l-a organizat chiar ea. Mai exact, a realizat o expoziție cu desene ce îi poartă semnătura lui Iurie Darie.

”Am înrămat 100 și ceva de tablouri, desene ale lui Iura, le-am căutat prin toată casa, am găsit puse între paginile revistelor, peste tot”, a mai transmis Anca Pandrea, potrivit celor de la wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT