Așa arată în prezent Anca Pandrea. Ce s-a întâmplat cu văduva lui Iurie Darie, după lunile de izolare

Madalina Moraru   
în Stiri mondene
24/09/2020, 15:24
Așa arată în prezent Anca Pandrea. Ce s-a întâmplat cu văduva lui Iurie Darie, după lunile de izolare
Anca Pandrea a stat foarte multe luni în izolare de frica îmbolnăvirii cu noul virus

Anca Pandrea a participat recent la un eveniment la care a uimit pe toată lumea. Văduva regretatului maestru Iurie Darie este aproape de nerecunoscut la ora actuală.

Actrița a povestit și cum a putut trece mai ușor peste momentele ceva mai dificile, din lunile în care a stat în izolare la domiciliu. Pandemia cu noul virus pare să o fi dat peste cap pentru o perioadă, ca pe mulți artiști de la noi.

Însă, în prezent, Anca Pandrea pare să își fi reluat din vechile activități și se bucură iarăși de viață. Cunoscuta actriță de teatru și televiziune a avut în trecut roluri foarte impunătoare în diverse producții românești.

Cum arată acum actrița Anca Pandrea, văduva lui Iurie Darie

Chiar dacă s-au împlinit opt ani de la trecerea în neființă a lui Iurie Darie, și-n momentul de față văduva acestuia îi duce dorul.

Anca Pandrea a mărturisit că lunile în care a preferat să se izoleze la domiciliu au fost unele în care a devenit mai puternică datorită faptului că s-a gândit constant la marele maestru trecut în neființă.

“El a fost virusul meu.”, a mărturisit actrița Anca Pandrea, în cea mai nouă apariție, după lunile îndelungate de pandemie.

Așa arată în prezent Anca Pandrea. Ce s-a întâmplat cu văduva lui Iurie Darie, după lunile de izolare
Anca Pandrea a petrecut mai multe ore la Muzeul Satului din Capitală

Anca Pandrea a suferit enorm din pricina decesului actorului Iurie Darie. Dar tot renumitul actor de teatru și de film a fost cel care i-a dat artistei putere să treacă peste greutățile vieții.

Așa pare să se fi întâmplat și de la izbucnirea pandemiei cu noul virus, pentru că artista a preferat să se ferească de orice risc de îmbolnăvire și să se ferească de ieșirile în public.

De curând, însă, a fost surprinsă când a participat la un eveniment pe care l-a organizat chiar ea. Mai exact, a realizat o expoziție cu desene ce îi poartă semnătura lui Iurie Darie.

”Am înrămat 100 și ceva de tablouri, desene ale lui Iura, le-am căutat prin toată casa, am găsit puse între paginile revistelor, peste tot”, a mai transmis Anca Pandrea, potrivit celor de lawowbiz.ro.

Închide ×