Life

Asia Express, surpriză mare pentru fani. Cum poți participa la următorul sezon al emisiunii de la Antena 1

Organizatorii Asia Express vin cu o surpriză mare pentru fanii emisiunii. Aceștia pot participa la următorul sezon al show-ului TV de la Antena 1.
18.09.2021 | 11:11
Asia Express surpriza mare pentru fani Cum poti participa la urmatorul sezon al emisiunii de la Antena 1
Asia Express, surpriză mare pentru fani. Cum poți participa la următorul sezon al emisiunii de la Antena 1. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20.00, va avea loc marea premieră a celui mai dur reality-show din România: Asia Express.

Cele 9 perechi de vedete care participă la emisiune au acceptat provocarea plină de suspans a competiției și se vor întrece în aventura vieții lor, ”într-un sezon cum nu a mai fost altul”, spun organizatorii.

ADVERTISEMENT

Reality-show care începe azi vine și cu mari surprize pentru fani. Din sezonul următor, aceștia vor putea trăi o experiență unică: participarea la emisiune!

Surpriză pentru fanii Asia Expres. Iată cum poți participa la următorul sezon al emisiunii de la Antena 1

Noul sezon ” Asia Express – Drumul Împăraților” vine la pachet cu concursul Pașaport de Asia, care pune la bătaie o experiență de neuitat pentru unul dintre fanii emisiunii.

ADVERTISEMENT

Mai exact, premiul constă în participarea la filmările următorului sezon, alături de echipa de producție și de vedetele show-ului.

Pentru o etapă, marele câștigător va trăi experiența Asia Express și va avea ocazia să descopere cum este produs show-ul, dar mai ales ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

ADVERTISEMENT

Cum se desfășoară concursul pentru fanii Asia Expres

Antena 1 anunță că acest concurs va debuta chiar din seara premierei sezonului 4.

Regulile sunt foarte simple: săptămânal, după fiecare episod de Asia Express – Drumul Împăraţilor, telespectatorii trebuie să intre pe pasaportdeasia.a1.ro și să răspundă corect la câte o întrebare legată de ce s-a întâmplat în seara respectivă.

E important de știut că întrebarea de concurs va fi valabilă doar 24 de ore, iar fiecare răspuns corect îi poate aduce cât mai aproape de marele premiu.

ADVERTISEMENT

Postul de televiziune care realizează reality-show-ul face precizarea că indiciile se regăsesc doar în cadrul showului, prin urmare vizionarea fiecărui episod și atenția la detalii a telespectatorilor va juca un rol decisiv.

După încheierea sezonului 4, participanții care răspund corect la minimum 30 de întrebări, din totalul de 41, vor intra în cursa pentru marele premiu şi vor fi mai aproape de experienţa Asia Express: participarea la filmările primei etape a sezonului 5.

Marele norocos care va avea experiența să participe la Asia Express va fi desemnat ulterior, prin tragere la sorți.

Asia Express – Drumul Împăraților va avea 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, de la 20:00 și luni, marți și miercuri, 20,21 și 22 septembrie, de la 20:30.

Apoi, emisiunea va fi difuzat săptămânal pe Antena 1, de duminică până miercuri.

ADVERTISEMENT