Life

Țeapa care a transformat vacanța unui turist într-un adevărat coșmar. Cum a ajuns să piardă 8.800 de euro din cauza unei cazări în Thailanda

Cum s-a transformat vacanța unui turist în Thailanda într-o experiență neplăcută. Tânărul de 30 de ani s-a ales cu o gaură în buget de 8.800 de euro.
28.04.2024 | 21:44
Teapa care a transformat vacanta unui turist intrun adevarat cosmar Cum a ajuns sa piarda 8800 de euro din cauza unei cazari in Thailanda
Cum a luat țeapă un turist din cauza unei cazări în Thailanda. Sursa foto: Freepik, Pixabay
ADVERTISEMENT

Internetul este plin de țepe. În ultima vreme, escrocii au luat forma unor instituții sau locații faimoase pentru a avea credibilitate în fața persoanelor naive. Naiv a fost și un turist dornic să descopere Thailanda. În loc să se bucure de vacanță, s-a ales cu o gaură în buget de 8.800 de euro.

Cum a pierdut un turist peste 8.000 de euro din cauza unei vacanțe planificate cu un an înainte

Internetul se poate transforma din prieten, în dușman. Există multe pagini care par reale, dar care ascund în spate adevărate țepe. Răufăcătorii țin pasul cu tehnologia și, tocmai din acest motiv, multora le este greu să își dea seama când sunt în pericol.

ADVERTISEMENT

De o astfel de întâmplare nefericită a avut parte un turist dornic să exploreze lumea. Thailanda i s-a părut o variantă bună, iar după câteva căutări pe internet, a găsit cazarea ideală.

Glen Parke a căutat pe booking.com mai multe variante de cazare în Thailanda, iar una singură i-a atras atenția. Știind că prețurile sunt mici, nu i s-a părut nimic dubios să închirieze 59 de nopți cu 357 de dolari.

ADVERTISEMENT

Timpul s-a scurs repede și a venit vremea ca turistul de 30 de ani să plece în Thailanda. Știa că trebuie să ajungă la Lek Lek Residence, locația pentru care plătise deja cei peste 350 de euro cazare. Însă, când a ajuns la locul cu pricina, conform indicațiilor, a avut parte de o mare surpriză.

Turistul a fost urmărit de ghinion și după ce a ajuns în Thailanda

Lek Lek Residence, listat pe booking.com s-a dovedit a fi o mare țeapă. În loc să fie o unitate de cazare, era o simplă tarabă amplasată pe marginea drumului. Glen Parke a crezut că este o confuzie, dar, din păcate, era trista realitate.

ADVERTISEMENT

Ajuns în Thailanda, turistul nu a găsit cazarea pe care o văzuse în imagini și pentru care plătise. Pentru că avea concediul deja planificat, Glen a trebuit să găsească o altă variantă pentru a rămâne în Thailanda. Fără prea multe opțiuni, a început să caute, din nou.

Turistul a rezervat un alt hotel pentru care a scos din buzunar 4.847 de dolari. După ce a efectuat plata online și a ajuns la locația cu pricina, ghinionul l-a lovit pentru a doua oară. Hotelul era ocupat la capacitate maximă, iar că Glen Parke nu s-a putut caza.

ADVERTISEMENT

Glen nu a renunțat la dorința lui de a vedea Thailanda, așa că și-a încercat norocul pentru a treia oară. Turistul a mai scos din buzunar încă 4.532 de dolari pentru a se caza la un alt hotel, al treilea la număr.

Glen Parke nu s-a putut abține și a povestit peste tot pățania sa pentru a-i pune în gardă și pe alții. Întâmplarea lui nefericită a ajuns și la urechile celor de la Booking.com care l-au asigurat că îi vor rambursa cât mai repede suma integrală.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o...
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Prognoza meteo actualizată. Ce ne așteaptă în următoarele două săptămâni
Prognoza meteo actualizată. Ce ne așteaptă în următoarele două săptămâni
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie