Fotbal intern

Atac fără precedent la adresa lui Dan Petrescu. “S-ar putea să aibă probleme psihice!”

03.09.2019 | 09:05
Atac fara precedent la adresa lui Dan Petrescu Sar putea sa aiba probleme psihice

Cornel Dinu, atac fără precedent la adresa lui Dan Petrescu după ce antrenorul celor de la CFR Cluj a fost eliminat de Sebastian Colțescu în timpul meciului pierdut de campioana României pe terenul celor de la Astra Giurgiu, scor 3-2, în etapa a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020. “Bursucul” l-a înjurat timp de 30 de secunde pe centralul partidei, iar acum riscă să fie suspendat mai multe etape și să rateze partida cu FCSB din runda a 10-a.

Atac fără precedent la adresa lui Dan Petrescu

“Dan, care face și niște lucruri bune, incontestabil, la Cluj, are de ceva timp ireșiri inacceptabile, ar trebui să îi dea de gândit. Problema e de educație și temperament. Cine să îi spună: băi, Dane, nu e frumos, Pentru că Dan a jucat în Anglia, a jucat în Italia. Păi se întâmplă așa ceva acolo? S-ar putea să aibă niște probleme psihice și atunci nu-i problemă, tot trebuie să vorbești cu el și să îl repui pe linia de plutire. 

Pentru că la el s-a adunat uzură în timp, incontestabil, o tensiune, o uzură. El s-a degradat puțin în comportament, cu timpul. E foarte durreros ce face, e păcat pentru el, eu cred că are putere să se calmeze, dar s-a adunat o tensiune”, a declarat Cornel Dinu, fostul antrenor al celor de la Dinamo, conform telekomsport.ro.

Dan Petrescu urmărind de pe banca CFR-ului meciul jucat de ardeleni cu Astana. Sursă foto: sportpictures.eu
Dan Petrescu urmărind de pe banca CFR-ului meciul jucat de ardeleni cu Astana. Sursă foto: sportpictures.eu

CFR Cluj a picat pe locul 2 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1

CFR Cluj a bifat prima înfrângere din sezonul 2019 – 2020 din Casa Pariurilor Liga 1, după meciul jucat cu Astra Giurgiu în etapa a 8-a, iar echipa antrenată de Dan Petrescu se află pe poziția a 2-a în clasament, cu 17 puncte, la un punct în spatele liderului Gaz Metan Mediaș. Campioana României are cinci victorii și două remize și un eșec până în prezent și un golaveraj de 20-8.

În vârstă de 51 de ani, Dan Petrescu a revenit pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj pe 22 martie 2019 și mai are contract până pe 30 iunie 2021 cu formația din Gruia. Antrenorul a mai pregătit-o pe CFR Cluj și în perioada iunie 2017 – iunie 2018 și a câștigat două titluri de campion cu gruparea ardelenilor.