News

Atac sângeros de Halloween în SUA. Mai multe persoane împușcate, în Chicago. Trei copii printre victime

Noaptea de Halloween a adus un nou atac armat sângeros în SUA. Mai multe persoane, printre care trei copii, au fost împușcate, în Chicago.
01.11.2022 | 08:56
Atac sangeros de Halloween in SUA Mai multe persoane impuscate in Chicago Trei copii printre victime
Atac armat de Halloween în SUA. 14 persoane împușcate, inclusiv trei copii, la Chicago. Sursa foto: Suntimes.com / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou atac armat sângeros a avut loc în SUA. Mai multe persoane au fost împușcate, în Chicago. Trei copii s-au numărat printre victime.

Atac armat de Halloween în SUA. 14 persoane împușcate, inclusiv trei copii, la Chicago

Nu mai puțin de 14 persoane au fost împușcate, inclusiv trei copii, luni seara în East Garfield Park al districtului West Side din Chicago, a anunțat Poliția orașului.

ADVERTISEMENT

Atacul a fost raportat în jurul orei locale 21:30, lângă intersecția dintre California Avenue și Polk Street, în apropiere de spitalul din oraș, a spus șeful Poliției, David Brown, conform Chicago Suntimes.

La un moment dat, o persoană aflată în interiorul unei mașini oprite în intersecție a deschis focul către o mulțime de oameni, a spus Brown. Oamenii se aflau pe străzi cu ocazia sărbătorii de Halloween.

ADVERTISEMENT

Știm că totul s-a întâmplat în doar câteva secunde. Nu am aflat încă motivul din spatele atacului”, a mai spus Brown, cel care a adăugat că trăgătorul a țintit aleatoriu în mulțime, care era formată din oameni îmbrăcați în costume de Halloween.

În atac a fost implicată o singură mașină, însă poliția crede că au fost cel puțin doi trăgători.

ADVERTISEMENT

Cele aproximativ 14 persoane împușcate au fost transportate de urgență la patru spitale din oraș.

Informații privind starea fiecăreia dintre victime nu au fost date publicității. Autoritățile au spus însă că stările variază de la ”foarte gravă” la răni care nu pun viața în pericol.

ADVERTISEMENT

Copii de 3 și 11 ani printre persoanele împușcate

Printre persoanele împușcate s-au aflat și trei copii. Cele mai tinere victime au 3 și 11 ani, a spus Brown. O a treia ar avea undeva la 13 sau 15 ani. Restul victimelor sunt adulți, a mai spus polițistul.

O altă persoană de la fața locului a fost rănită după ce mașina din care s-a tras a acroșat-o în momentul plecării de la locul atacului.

ADVERTISEMENT
Tags: