Fotbal intern

FANATIK, confirmat! Athanasios Papazoglou a semnat oficial cu Dinamo

31.01.2019 | 18:46
FANATIK confirmat Athanasios Papazoglou a semnat oficial cu Dinamo

UPDATE 31.01.2019, oras 18:47. Athanasios Papazoglou a semnat oficial cu Dinamo, anunțul fiind făcut pe site-ul clubului din Ștefan cel Mare.


FANATIK a aflat atacantul pe care Mircea Rednic îl va aduce la Dinamo în săptămâna dinaintea reluării Ligii 1 Betano. Este vorba despre grecul Athanasios Papazoglou, care a jucat ultima oară pentru Hapoel Haifa, formația unde evoluează și fostul jucător al „câinilor”, Gabriel Tamaș.


UPDATE, miercuri, 30 ianuarie. Athanasios Papazoglou a ajuns marți noapte la București, va face joi dimineață vizita medicală, iar dacă totul este în regulă va intra în vigoare contractul semnat pe un an și jumătate cu Dinamo. Atacantul de 30 de ani va câștiga 6.000 de euro lunar.


UPDATE, marți, 29 ianuarie: Ionel Dănciulescu a vorbit despre transferul atacantului Athanasios Papazoglou de la Hapoel Haifa: „Va ajunge în această seară la București și de miercuri intră la antrenamente”. 


Papazoglou nu s-a acomodat la formația israeliană și și-a exprimat dorința de a pleca în această pauză de iarnă. Grecul i-a fost propus lui Mircea Rednic, care și-a dat ok-ul pentru transfer.

Athanasios Papazoglou la Dinamo. Vine la București să semneze

Și Mircea Rednic, și directorul sportiv Ionel Dănciulescu au vorbit în ultimele zile despre sosirea încă unui jucător la Dinamo. „Va mai veni probabil un atacant. Vom vedea în zilele următoare”, au spus cei doi. FANATIK a aflat că, marți, grecul Athanasios Papazoglou va veni la București pentru a semna cu Dinamo.

  • 3 selecții are Athanasios Papazoglou pentru naționala Greciei, debutând contra Islandei pe 29 martie 2016

Papazoglou, 30 de ani, a venit vara trecută la Hapoel Haifa, unde a disputat doar 12 meciuri în sezonul de toamnă, 7 dintre ele în campionat, 4 în cupele europene și unul în Cupa Israelului. A marcat un gol în Europa League, dar adaptarea sa cu fotbalul de acolo nu s-a produs. Este principalul motiv pentru care a dorit să se întoarcă în Europa.

athanasios papazoglou la dinamo
Ultiumul club la care a evoluat Ahanasios Papazoglou în Europa a fost Aalesund, în Norvegia

Athanasios Papazoglou a fost propus acum o lună și la CFR Cluj!

Athanasios Papazoglou și-a făcut junioratul la Aris Salonic, care l-a vândut la 20 de ani la concitadina PAOK Salonic pentru 800.000 de euro. În carieră, atacantul a mai evoluat la Asteras Tripolis, OFI Creta, Olympiakos Pireu, Atromitos, apoi a plecat în străinătate, jucând pentru belgienii de la Courtrai, olandezii de la Roda Kerkrade și norvegienii de la Aalesund. Acum, semnând cu Dinamo, revine în Europa.

Papazoglou este un atacant de careu foarte, foarte bun! Are forță, un joc bun de cap și ajută mult echipa!”, a declarat pentru FANATIK Gabi Tamaș, coleg cu Papazoglou la Hapoel Haifa

FANATIK a scris în luna decembrie că Athanasios Papazoglou a fost propus și la CFR Cluj, Daniel Stanciu cunoscându-l pe grec din relațiile pe care și le-a făcut când a activat în fotbalul israelian. Campioana însă nu l-a adus, și pentru că nu face nicio achiziție până nu vinde un jucător. Papazoglou va ajunge în cele din urmă la Dinamo, urmând să se bată pentru un loc de titular cu Montini, Christovao, jucători aduși de Rednic, poate și cu Daniel Popa, dacă acesta nu va fi împrumutat. ”Am auzit că fanii lui Dinamo sunt cei mai buni din România. Și mai știu că Mircea Rednic este un antrenor de TOP”, a declarat Athanasios Papazoglou pentru doardinamo.ro.

  • 450.000 de euro este cota actuală a lui Athanasios Papazoglou
  • 31 de ani va împlini vârful de 1,95 metri pe 30 martie 2019