Sport

Atmosferă de vis pe San Siro și Parc des Princes la meciurile din Champions League. Fanii lui Bayern, mesaj injurios la adresa lui PSG. Video

Champions League a revenit cu primele meciuri din manșa tur a optimilor de finală, iar atmosfera creată de fani pe San Siro și Parc des Princes a fost impresionantă.
14.02.2023 | 23:35
Atmosfera de vis pe San Siro si Parc des Princes la meciurile din Champions League Fanii lui Bayern mesaj injurios la adresa lui PSG Video
Champions League a revenit cu primele meciuri din manșa tur a optimilor de finală, iar atmosfera creată de fani pe San Siro și Parc des Princes a fost impresionantă. Sursă foto: Facebook AC Milan
ADVERTISEMENT

Cea mai importantă competiție de cluburi din Europa a debutat în 2023 cu partidele AC Milan – Tottenham Hotspur și PSG – Bayern Munchen.

Atmosferă incandescentă la meciurile de Champions League de pe San Siro și Parc des Princes

Fanii au așteptat cu nerăbdare reluarea întâlnirilor din Champions League, iar acest lucru s-a văzut cu ochiul liber la meciurile de pe San Siro și Parc des Princes, acolo unde fanii au făcut spectacol încă din primele minute.

ADVERTISEMENT

Deși Milan a avut un parcurs dezastruos de la începutul anului, ultrașii lui Milan au trecut peste orice supărare și au umplut până la refuz stadionul și au fost alături de jucători creând momente cu adevărat fascinante.

Încă înainte de primul fluier al întâlnirii, fanii italieni au pus în scenă o coregrafie impresionantă. Toți cei prezenți în stadion au ridicat plăcuțe roșii, albe și negre și au creat o scenografie demnă de marile arene din Champions League.

ADVERTISEMENT

Într-una dintre peluze a apărut mesajul ”Milan, nu te-am trădat”, iar la cealaltă stătea scris ”Trăiesc doar pentru tine”. Mesajul de la tribuna a doua a fost ”Ești sigura iubire”, în timp ce la tribuna întâi era o inimă albă uriașă, pe un fond roșu și negru.

Fanii lui Bayern, protest la Paris

Așa cum era de așteptat, pe Parc des Princes atmosfera a fost dominată de ultrașii lui PSG. Aceștia au creat o atmosferă unică la partida cu Bayern Munchen, din prima manșă a optimilor de finală ale Champions League.

ADVERTISEMENT

La cele două peluze, unde se află suporterii fanatici ai parizienilor au fost afișate bannere războinice menite să le dea încredere elevilor lui Christophe Galtier. La tribuna întâi s-au fluturat stegulețe roșii și albastre, iar la tribuna a doua a fost întins un steag uriaș al Franței.

Deși aflați în inferioritate numerică netă, suporterii lui Bayern au replicat cu un steag uriaș cu emblema clubului care a fost afișat la tribuna a doua, printre miile de stegulețe ale rivalilor francezi.

ADVERTISEMENT

Mai mult, nemții au afișat și un banner cu un mesaj injurios la adresa clubului PSG, fiind nemulțumiți de prețul prohibitiv al biletelor la această întâlnire. ”70 de euro? N-am ajuns încă să fim Neymar. Douăzeci este destul! F..k PSG!”

ADVERTISEMENT