Sport

Atmosferă electrizantă la derby-ul U Cluj – CFR Cluj. Show cu de toate în tribune. Foto

Atmosferă de zile mari la derby-ul U Cluj - CFR Cluj. Suporterii celor două formații au aprins artificii, torțe și au avut scenografii impresionante.
02.11.2023 | 23:16
Atmosferă de vis la derby-ul U Cluj - CFR Cluj, scor 1-1. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

U Cluj și CFR Cluj și-au împărțit punctele în a doua etapă a Grupei B din Cupa României Betano, scor 1-1. Ambele rivale păstrează șanse la calificarea în sferturile competiției. În tribune, spectacolul a fost la cote înalte, cu artificii și torțe, dar și scenografii impresionante ale „Șepcilor roșii”.

Atmosferă electrizantă la derby-ul U Cluj – CFR Cluj. Show cu de toate în tribune

Gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Kresic din finalul primei reprize. În repriza a doua, care a fost mult mai alertă și pe gazon, Bîrligea a egalat în minutul 66. Dan Nistor a consemnat una dintre marile ratări ale sezonului în Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT

Puțin peste 25.000 de spectatori au fost prezenți pe Cluj Arena la derby-ul care a aprins orașul, la propriu. În jur de 1.500 dintre aceștia au fost reprezentanți de galeria CFR-ului care a încercat și a reușit cu succes să țină pasul rivalilor.

Partida a început cu un eveniment neplăcut în tribune. Unui suporter i s-a făcut rău, iar medicii de pe ambulanță au intervenit pentru a-i acorda individului îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

După un sfert de oră, „Șepcile roșii” au dat drumul la spectacol, afișând o scenografie cu o hidră, un animal mitologic. „Vă spunem noi… istoria nu-și va aminti capetele hidrei vișinii”, a fost mesajul ultrașilor U Cluj.

Atmosferă U Cluj CFR Cluj
Atmosferă de vis la derby-ul U Cluj – CFR Cluj, scor 1-1. Foto: sport.pictures.eu.

CFR Cluj, răspuns pe măsură. Au aruncat cu torțe aproape de gazon

La scurt timp după scenografie, ultrașii lui CFR Cluj au răspuns prin mai multe torțe aruncate aproape de gazon. Înainte de „războiul” din tribune, fanii echipei lui Ioan Ovidiu Sabău au colorat tribuna.

ADVERTISEMENT

Au format o inimă mare în tribună, dorind să repună în scenă coregrafia de la un meci cu CFR Cluj din deplasare care a avut loc în urmă cu 21 de ani. La scurt timp după startul reprizei secunde, ultrașii celor de la U Cluj au venit cu o nouă scenografie spectaculoasă.

Atmosferă de vis la derby-ul U Cluj - CFR Cluj, scor 1-1. Foto: sport.pictures.eu.
Atmosferă de vis la derby-ul U Cluj – CFR Cluj, scor 1-1. Foto: sport.pictures.eu.

L-au reprezentat pe Joker, cu mesajul „Unii oameni vor doar să vadă lumea cum arde”. U Cluj și CFR Cluj ocupă primele două locuri în Grupa B, cu 4 puncte și cu același golaveraj (4-2).

ADVERTISEMENT

Scorul în derby a fost deschis de U Cluj. Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a profitat de autogolul lui Kresic. Formația finanțată de Neluțu Varga și-a dat autogol și în meciul trecut cu U Cluj din Cupa României Betano. Brazilianul Roger devia în propria poartă un șut al lui Ioan Filip. Daniel Bîrligea a egalat pe tabelă și a stabilit scorul final în repriza secundă.

ADVERTISEMENT
Tags: