Sport

U Cluj – CFR Cluj 1-1 în Cupei României! Derby-ul Ardealului se încheie nedecis. Video

U Cluj şi CFR Cluj încheie nedecis, scor 1-1. Kresic a deschis scorul cu un autogol în poarta lui Sava. În partea secundă, Bîrligea a egalat scorul.
02.11.2023 | 22:10
U Cluj  CFR Cluj 11 in Cupei Romaniei Derbyul Ardealului se incheie nedecis Video
U Cluj - CFR Cluj 1-1 în Cupei României! Bîrligea egalează pentru ardeleni. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
02-11-2023
18:33

U Cluj - CFR Cluj 1-1 (Kresic 41 aut. / Bîrligea 66)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL DE MECI! U Cluj şi CFR Cluj încheie la egalitate, scor 1-1, meciul din a doua etapă a Cupei României. Sunt trei echipe cu patru puncte înaintea ultimei etape: U Cluj, CFR Cluj şi Rapid. 

Min. 66: GOOOOOOL, CFR Cluj! Bîrligea egalează pentru oaspeţi cu un şut din interiorul careului. 

PAUZĂ! După 45 de minute, U Cluj conduce după autogolul lui Kresic. 

Min 41: GOOOOL, U Cluj! Kresic luftează după o centrare în careu şi mingea sare în poarta lui Sava. 

Min. 35: U Cluj are iniţiativa în derby, dar fără şanse mari până acum! 

Min. 1 – A Început meciul!

02-11-2023
17:59

Echipele de start la U Cluj - CFR Cluj, ora 20:30

U Cluj: Iliev – Oancea, Mitrea, Miron, Chipciu – Doukoure, Bic – Cîmpanu, Nistor, Silaghi – D. Popa. Rezerve: Gorcea, Peteleu, Pițian, I. Filip, G. Simion, V. Gheorghe, I. Stoica, F. Ilie, Manu. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău. 

CFR Cluj: Sava – Kresic, Ajeti, M. Ilie – Mogoș, Fică, Muhar, Cvek, Camora – Otele, Juricic. Rezerve: Bălgrădean, Morgan, Deac, Krasniqi, R. Filip, Zejnullahu, Tachtsidis, Bîrligea, Avonou. Antrenor: Andrea Mandorlini. 

Meciul U Cluj – CFR Cluj are loc joi, 2 noiembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 2-a din grupa B a Cupei României Betano. Nu mai are rost să vorbim despre importanța și orgoliul din jurul acestei partide, care, teoretic, îi imparte pe iubitorii fotbalului din orașul de pe malurile Someșului în două tabere, dar respectând proporțiile adevărate cam trei sferturi sunt suporterii alb-negrilor de la U și un sfert de la feroviari alb-vișinii.

Unde se joacă meciul U Cluj – CFR Cluj din Cupa României Betano

Întâlnirea U Cluj – CFR Cluj se dispută joi, 2 noiembrie, de la ora 20:30, pe Cluj Arena, casa studenților, în etapa a 2-a din grupa B a Cupei României Betano. Meciul are mare importanță, deoarece ambele echipe au câștigat în primul meci. În grupă mai sunt Rapid, 4 puncte, CSA Steaua 1 punct, FC Botoșani și CSM Alexandria zero puncte.

ADVERTISEMENT

Cunoscându-se relațiile nu tocmai cordiale dintre suporterii celor două echipe forțele de ordine au decis să suplimenteze numărul de oameni care să asigure securitatea și ordinea publică atât pe stadion cât și în apropiere și în locurile unde cele două galerii s-ar putea intersecta în oraș. Oricum, este clar că fanii studenților îi vor domina clar numeric pe cei ai CFR-ului.

Cine transmite la TV partida U Cluj – CFR Cluj

Partida U Cluj – CFR Cluj se joacă joi, 2 noiembrie, de la ora 20:30, pe Cluj Arena, cel mai mare stadion din oraș și totodată cel mai modern, în etapa a 2-a a grupei B a Cupei României și va putea fi urmărită în direct pe posturile Digi Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj, joi, 2 noiembrie, va rămâne soarele pe cer, dar fără puterea din zilele precedente, ca urmare a scăderii destul de mult ale temperaturii față de perioada anterioară. Nu este pericol de ploaie, dar va fi destul de rece, maxima 14 grade la amiază, între 7-9 grade la ora 20:30, ora meciului.

Ce jucători lipsesc din confruntarea U Cluj – CFR Cluj

Fiind o partidă de Cupă iar în weekend urmând a avea loc etapa a 15-a din SuperLiga ambii antrenori, Ioan Ovidiu Sabău și Andrea Mandorlini anunță schimbări destul de mari în formulele de start. La U Cluj sunt mari șanse ca în atac să joace în premieră titular ultima achiziție, Elvis Manu, dar și portarul Gorcea îi va lăsa locul bulgarului Iliev, acestea nefiind singurele modificări.

ADVERTISEMENT

La CFR antrenorul italian a intrat sub presiune, întrucât deși a câștigat ultimul joc de campionat, 3-1 acasă cu Farul, evoluția echipei nu este pe placul finanțatorului Neluțu Varga, care mai așteaptă vreo două partide, până la ultima pauză internațională a preliminariilor EURO 2024 după care va decide dacă va continua sau va aduce alt tehnician.

Cote la pariuri la jocul U Cluj – CFR Cluj

Pentru casele de pariuri derbyul Clujului este un meci deosebit de echilibrat, lucru demonstrat și de cotele acordate la victorie unde diferențele sunt foarte mici. CFR este totuși favorită la cota de 2,65 față de 3,00 cât au primit studenții, deși joacă pe terenul lor. Sunt mari similitudini și la ceilalți indicatori: șansă dublă X2 cotă 1,45, șansă dublă 1X cotă 1,40, gol marcat CFR 1,40, gol marcat U Cluj 1,45.

ADVERTISEMENT

În meciuri din cadrul Cupei României cele două echipe s-au întâlnit de patru ori din 2008 până acum și avem rezultate diferite. În 2008 a câștigat CFR la capătul unui meci spectacol, cu 4-3, apoi în 2015 a fost o dată 0-0 și a doua oară 1-0 pentru studenți, pentru ca anul trecut, în grupe, să consemnăm a doua remiză, de astă dată cu scorul de 1-1.

ADVERTISEMENT