Sport

Ratările sezonului în Cupa României Betano. Faze (im)posibile în Gloria Buzău – Farul și U Cluj – CFR Cluj. Update

Ratări incredibile în meciurile Gloria Buzău - Farul Constanța și U Cluj - CFR Cluj din grupele Cupei României Betano. Jucătorii au ratat dintr-o poziție ideală.
02.11.2023 | 22:01
Ratarile sezonului in Cupa Romaniei Betano Faze imposibile in Gloria Buzau  Farul si U Cluj  CFR Cluj Update
Ratare incredibilă al lui Dan Nistor în U Cluj - CFR Cluj. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
02-11-2023
20:06

Nistor, ratare incredibilă în U Cluj - CFR Cluj

Derby-ul local dintre U Cluj și CFR Cluj a adus o nouă ratare incredibilă în actuala stagiune a Cupei României Betano după șutul peste poartă dintr-un metru al lui Diogo Izata în Gloria Buzău – Farul 1-0. 

Răzvan Sava, portarul lui CFR Cluj, i-a pasat cu mâna lui lui Muhar la 20 de metri. Dan Nistor i-a suflat mingea mijlocașului croat, însă cu poarta goală cel mai în formă jucător al „Șepcilor roșii” a trimis pe lângă poartă. VEZI VIDEO AICI

Farul a pierdut împotriva Gloriei Buzău, scor 0-1 și a părăsit Cupa României Betano. Duelul Gloria Buzău – Farul Constanța a fost de-a dreptul spectaculos, cu ocazii de ambele părți. Meciul din Crâng a adus ratarea sezonului în Cupa României Betano.

Ratarea sezonului în Cupa României Betano. Fază (im)posibilă în Gloria Buzău – Farul

După înfrângerea din prima etapă, scor 1-2 cu UTA Arad, Gloria Buzău a primit vizita celor de la Farul în Grupa D a Cupei României Betano. De cealaltă parte, campioana României a venit în Crâng după ce în prima etapă a pierdut cu FC Voluntari, scor 0-2.

ADVERTISEMENT

Ratarea sezonului a venit în minutul 75. Intrat în repriza secundă, Sergiu Pârvulescu a pătruns excelent în careu și a centrat în fața porții din partea dreaptă. La finalizare s-a aflat Diogo Izata, intrat de asemenea în a doua parte a meciului.

Doar că portughezul a trimis peste poarta apărată de Buzbuchi dintr-un metru. Jucătorul trecut pe la academiile celor de la Porto și Braga a ratat ocazia de a deschide scorul dintr-o poziție ideală. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, un car de nervi pe parcursul meciului cu Gloria Buzău

Gică Hagi a fost extrem de nervos, mai ales în prima repriză a duelului cu Gloria Buzău. „Regele” a abordat cu mai multe rezerve duelul împotriva divizionarei secunde, iar jocul nu l-a mulțumit nici pe departe pe managerul tehnic al campioanei.

În finalul primei reprize, Hagi a protestat la decizia „centralului” Iulian Călin și a primit cartonașul galben. Ulterior, fostul mare internațional și-a vărsat nervii pe colaboratorul său.

ADVERTISEMENT

Cătălin Anghel, antrenorul secund de la Farul, venise la marginea terenului pentru a-i aduce reproșuri lui Iulian Călin. Gică Hagi l-a împins înapoi pe bancă pe colaboratorul său. De asemenea, Gică Hagi și-a certat jucătorii, iar principalele ținte au fost Dan Sârbu și Dănuleasă.

Farul, eliminată din Cupa României Betano

Farul a pierdut meciul cu Gloria Buzău, scor 0-1, în etapa a doua a Grupei D din Cupa României Betano. A fost al doilea eșec în tot atâtea partide pentru „marinari” care au părăsit competiția prematur.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari și Universitatea Craiova se află pe primele două locuri, care asigură prezența în sferturi. Ambele formații au câte 4 puncte, în timp ce ultimul loc este ocupat de Farul Constanța, fără niciun punct.

ADVERTISEMENT