Life

Au găsit o creatură mică în grădină și au decis s-o crească în casă. Șocul a fost mare când au realizat ce animal e, de fapt

Doi tineri au găsit o creatură mică în grădină, pe care au decis să o păstreze și să o crească în casă. Au avut un șoc atunci când au realizat ce animal e.
20.04.2024 | 22:00
Au gasit o creatura mica in gradina si au decis so creasca in casa Socul a fost mare cand au realizat ce animal e de fapt
Doi tineri au păstrat o creatură pe care au găsit-o în grădină. Sursa foto: Freepik, Inbstagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce au găsit o creatură mică în grădină, doi tineri au decis să o ia în casă pentru a o crește. Au avut un mare șoc atunci când au realizat despre ce animal era vorba.

Doi tineri au găsit o creatură mică în grădină și au decis s-o crească în casă. Ce animal e, de fapt

Doi tineri au descoperit, în grădina lor, o creatură mică, pe care au decis să o păstreze și să o crească. Atunci când au găsit puiul, nu știau despre ce animal era vorba, de fapt.

ADVERTISEMENT

Surprinderea lor a fost mare atunci când și-au dat seama despre ce animal este vorba. Atunci când au aflat, au făcut cercetări despre cum îl pot îngriji.

Animalul era, de fapt, un pui de veveriță zburătoare Sugar Glider. Puiul era nou-născut, iar cuplul l-a salvat la timp. Cei doi s-au ocupat de îngrijirea animăluțului, care a ajuns un adult sănătos.

ADVERTISEMENT

Femeia a avut grijă ca puiul de veveriță să primească lapte hrănitor pentru a se putea dezvolta corespunzător. Acesta s-a simțit în siguranță cu cei doi tineri și a crescut destul de repede.

La un moment dat, atunci când animăluțul a mai crescut, cuplul a decis că este momentul să-l învețe să zboare și s-au ocupat cu răbdare de acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Deși uneori îi era frică de zbor, veverița a găsit alinare în prezența lor. Ei i-au oferit, de asemenea, diferite alimente nutritive pentru a ajuta mamiferul săse dezvolte și să fie puternic”, este descrierea de pe pagina de Instagram AnimalLove Stories.

În final, animăluțul a învățat să zboare, semn că eforturile cuplului nu au fost în zadar. După fiecare zbor pe care îl efectua cu succes, acesta era scărpinat pe burtă de cei care s-au ocupat de el în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

Legătura dintre veveriță și stăpânii ei este foarte puternică, după cum se poate vedea și în fotografiile postate pe pagina de Instagram AnimalLoverShnt. Animăluțul a crescut și se bucură de atenția celor doi tineri care l-au adoptat.

Veveriță zburătoare
Veverița zburătoare crescută de cei doi tineri. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Veverița zburătoare Sugar Glider trăiește în regiunile împădurite din nordul Australiei, Arhipelagul Biskmarck, Tasmania și Noua Guinee. Aceste animale aparțin categoriei marsupialelor.

ADVERTISEMENT