Fotbal intern

Aurică Beldeanu a fost operat și se simte bine. “Insistă că vrea să joace cu Sepsi”

03.11.2018 | 12:31

Fostul fotbalist al Universității Craiova, Aurică Beldeanu, a fost operat zilele trecute și este în stare bună, anunță oltenii pe contul oficial de Facebook. Fostul mijlocaș a fost internat după ce i s-a făcut rău la priveghiul lui Ilie Balaci, iar medicii i-au pus un diagnostic crunt: preinfarct cu semipareză. Clubul de fotbal anunță că operația a fost făcută cu succes, iar Aurică Beldeanu a urmărit pe tabletă partida cu Poli Iași și “insistă că vrea să joace cu Sepsi.”

Lui Aurică Beldeanu i s-a făcut rău în momentul în care sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci a fost scos din biserică pentu a fi dus pe stadionul Ion Oblemenco. Medicii au fost atunci chemați de urgență la biserică, după ce și mamei lui Ilie Balaci i s-a facut rău. În momentul în care aceștia au sosit, Aurică Beldeanu tremura din tot corpul, iar unii martori susțin că avea gura încleștată. Diagnosticul pus a fost unul dus: preinfarct cu semipareză.

Mesajul postat pe Facebook de cei de la CSU Craiova
Mesajul postat pe Facebook de cei de la CSU Craiova

Aurică Beldeanu a fost operat și se simte bine

Aurică Beldeanu a fost internat pentru scurt timp la spitalul din Craiova, de unde ulterior a fost externat, însă familia a decis să îl ducă la București pentu analize amănunțite. Pe 31 octombrie, fostul fotbalist al Universității Craiova a fost supus unei intervenții chirurgicale complicate, dar oficialii clubului anunță că acesta se simte bine.

“Vulpea (nea Aurică Beldeanu) a driblat în data de 31 octombrie o operație complicată la spitalul Bagdasar-Arseni și în momentul acesta este într-o condiție foarte bună. Ne-a transmis că aseară a văzut meciul pe tabletă și după a dormit liniștit. Insistă că vrea să joace în meciul cu Sepsi OSK de vineri zicând că el la ocazia lui Alex Cicaldau o băga în ațe. Pentru reîntoarcerea pe gazon, nea Aurică mulțumește prof. dr. Ciubotaru Vasile & întregii echipe medicale”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ştiinţei.