Sport

Avantajul Universității Craiova cu CFR Cluj. Reghecampf: „Trebuie să profităm”

Laurențiu Reghecampf a vorbit la conferința de presă premergătoare derby-ului CFR Cluj - Universitatea Craiova despre avantajul de care trebuie să profite oltenii.
29.07.2023 | 11:04
Avantajul Universitatii Craiova cu CFR Cluj Reghecampf Trebuie sa profitam
Laurențiu Reghecampf știe care este avantajul Universității Craiova la derby-ul cu CFR Cluj. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a revenit pe banca Universității Craiova, după demiterea lui Eugen Neagoe, anunțată în exclusivitate de FANATIK. Antrenorul va debuta pe banca oltenilor la derby-ul cu CFR Cluj, duminică, 30 iulie, de la ora 21:30. „Reghe” consideră că prezența ardelenilor în cupele europene reprezintă un avantaj pentru clubul din Bănie.

Avantajul Universității Craiova cu CFR Cluj

CFR Cluj – Universitatea Craiova reprezintă derby-ul rundei cu numărul 3 din SuperLiga. Ardelenii au câștigat primele două partide și au maximum de puncte, în timp ce Universitatea Craiova a câștigat cu Dinamo, însă a remizat fără goluri cu Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

Clubul patronat de Mihai Rotaru va încerca să obțină a doua victorie a sezonului cu un nou antrenor pe bancă. Laurențiu Reghecampf este conștient de dificultatea meciului cu CFR Cluj, însă antrenorul a precizat că echipa sa trebuie să profite de programul aglomerat al trupei din Gruia.

„Mă bucur că avem parte de un meci important duminică. Îl vom pregăti bine şi ne dorim foarte mult să câştigăm. Oricând joci cu CFR este un meci dificil.

ADVERTISEMENT

Este o echipă care a câştigat foarte mulţi ani la rând campionatul, o echipă cu jucători cu multă experienţă, au mai fost aduşi jucători de valoare, deci va trebui să pregătim foarte bine meciul, să ne ridicăm şi noi la un nivel foarte bun pentru că altfel nu va fi posibil să câştigi în Gruia”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

„Clar este un avantaj. Trebuie să profităm”

„Clar este un avantaj (n.r.: pentru Universitatea Craiova că CFR joacă în cupele europene) şi trebuie să profităm de acest lucru. Faptul că joci în cupele europene îţi creează un dezavantaj. În primul rând oboseală în plus, stresul de care ai parte.

ADVERTISEMENT

Să nu vă gândiţi că cei de la CFR Cluj nu au ca obiectiv să se califice mai departe. Cred eu că este un obiectiv foarte important pentru ei, din toate punctele de vedere, mai ales cel financiar, să reuşească să ajungă în grupele Conference League.

Ambele meciuri pentru ei vor fi foarte importante, dar au destui jucători în lot. Cu siguranţă şi la meciul cu noi vor fi foarte bine”, a mai spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare derby-ului CFR Cluj – Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Gjoko Zajkov a prefațat derby-ul cu CFR Cluj: „Trebuie să fim capacitați la maximum”

Gjoko Zajkov a fost titular în centrul defensivei la Universitatea Craiova în primele două partide ale sezonului. Fundașul central a fost transferat în iarnă în Bănie, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Fundașul din Macedonia de Nord se așteaptă la un duel extrem de dificil în Gruia.

„Așa cum sunt toate meciurile, va fi un joc greu pentru că este în deplasare. Obiectivul nostru va fi să dăm totul pe teren și să facem un rezultat bun. Ok, CFR Cluj nu este aceeași echipă, dar sunt jucători de calitate.

CFR Cluj este o echipă bună, așa că trebuie să fim capacitați la maximum pentru a ne atinge obiectivul. Totul este bine. Atmosfera este bună. Toți jucătorii se antrenează bine și vom da totul pentru a ne adapta cât mai repede”, a declarat Zajkov.

Revenire de senzație la CFR Cluj – Universitatea Craiova: “E gata să intre”

Ciprian Deac, accidentat, are șanse mari să fie pe teren la derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova de duminică seară. Anunțul a fost făcut de președintele Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

”Îl mai avem pe Cipri Deac, sper încet-încet să revină, are nevoie de meciuri. El trebuie să-și găsească ritmul, cel mai bun antrenament e meciul oficial, ai nevoie să intri treptat pentru a-ți obișnui organismul să-și dozeze efortul, reperele din teren.

Probabil ar fi jucat și la UTA, dar terenul a fost foarte greu, mă gândesc că antrenorul nu a vrut să riște o accidentare. Probabil că vor fi schimbări, jucătorii sunt foarte obosiți”, a declarat Cristi Balaj.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „GG” la derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT