Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Revenire de senzație la CFR Cluj – Universitatea Craiova: “E gata să intre”

CFR Cluj e tot mai aproape să-l aibă pe teren pe Ciprian Deac, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai echipei lui Andrea Mandorlini.
28.07.2023 | 11:39
Revenire de senzatie la CFR Cluj  Universitatea Craiova E gata sa intre
Revenire de senzație la CFR Cluj - Universitatea Craiova: “E gata să intre”
ADVERTISEMENT

Potrivit președintelui Cristian Balaj, Ciprian Deac are șanse mari să fie pe teren cu Universitatea Craiova, pentru că mulți jucători sunt obosiți după meciul cu Adana, iar acum vine rândul altora să bifeze minute în tricoul echipei din Gruia. Ciprian Deac ar fi putut debuta chiar etapa trecută cu UTA Arad, însă terenul prost l-a ținut în continuare pe bancă pe mijlocaș.

Revenire de senzație la CFR Cluj – Universitatea Craiova

”Îl mai avem pe Cipri Deac, sper încet-încet să revină, are nevoie de meciuri. El trebuie să-și găsească ritmul, cel mai bun antrenament e meciul oficial, ai nevoie să intri treptat pentru a-ți obișnui organismul să-și dozeze efortul, reperele din teren”, a declarat Cristi Balaj, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Întrebat de Horia Ivanovici dacă sunt șanse să joace chiar cu Universitatea Craiova, președintele celor de la CFR Cluj a replicat: ”Probabil ar fi jucat și la UTA, dar terenul a fost foarte greu, mă gândesc că antrenorul nu a vrut să riște o accidentare. Probabil că vor fi schimbări, jucătorii sunt foarte obosiți”.

La 37 de ani, Ciprian Deac e tot mai aproape de finalul carierei, mai ales după operațiile suferite în ultima perioadă. Cu toate acestea, fotbalistul emblematic al CFR-ului mai speră să-și ajute echipa cel puțin un sezon. Fanii celor de la CFR s-au așteptat la ce e mai rău în luna aprilie a acestui an, atunci când Deac cădea pe teren, acuzând dureri mari la genunchi.

ADVERTISEMENT

Din nefericire a fost nevoie de operație, însă conducătorii celor de la CFR Cluj sunt optimiști că fotbalistul va reveni în curând. A fost operat, joi a ieșit din spital și de vineri s-a alăturat lotului pentru a începe recuperarea. Cunoaștem profesionalismul lui și cred că în câteva săptămâni, la cum îl cunosc, va putea evolua”, declara Cristi Balaj pentru Prosport în acel moment.

Din păcate pentru Cipri Deac a urmat o operație la umăr, care l-a ținut de atunci departe de gazon. ”M-am descurcat foarte greu. De multe ori nu mă puteam îmbrăca, nu puteam să mănânc singur. Trebuia să fiu ajutat. Tot greul a căzut pe soția mea”, mărturisea Ciprian Deac. Președinele Cristian Balaj sublinia că Ciprian Deac a fost mereu primul la testele fizice, astfel că va rămâne la CFR cât timp mai are contract.

ADVERTISEMENT

”Deac și Camora rămân la CFR. Atât timp cât au contract…. Şi au şi demonstrat… Camora şi în mod special Deac, la testele fizice, este primul. Primul din ţară este Deac”, explica Cristian Balaj în luna mai a acestui an. Între timp, CFR Cluj a făcut o adevărată curățenie de vară, renunțând la mulți jucători din primul 11, în schimbul a milioane de euro.

Veștile nu sunt neapărat rele pentru fanii celor de la CFR, pentru că fiecare plecare a fost suplinită cu un alt transfer, iar acum specialiștii o consideră pe CFR Cluj o echipă cel puțin la fel de valoroasă ca în anii precedenți. De altfel, după transferul vedetei Yevhen Konoplyanka, casele de pariuri oferă cota 2.95 pentru ca CFR să câștige titlu, urmată de FCSB cu 3.00.

ADVERTISEMENT

Nu uitați! FANATIK SUPERLIGA poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro, de la ora 10:30. Excepție vor face edițiile speciale FANATIK SUPERLIGA, atunci când se apropie un eveniment major, cum ar fi un derby. Pentru cei care nu au reușit să vadă emisiunea în direct, aceasta poate fi vizionată în premieră de la ora 17:30, pa pagina de Youtube Fanatik, precum și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici Oficial și Fanatik. Nu ratați nicio emisiune!

Ciprian Deac revine pe teren

ADVERTISEMENT