Sport

Avertisment pentru Vlad Chiricheș la revenirea sa la FCSB: „Nu poate intra acum!”

Vlad Chiricheș va reveni la FCSB după 7 luni de la accidentarea care l-a ținut departe de gazon din vara trecută și va fi pe bancă la meciul cu Petrolul.
03.03.2024 | 16:53
Avertisment pentru Vlad Chiriches la revenirea sa la FCSB Nu poate intra acum
Vlad Chiricheș va reveni la FCSB
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș va  fi pe bancă la meciul cu Petrolul și va fi iarăși în lotul FCSB după accidentarea din august care l-a ținut departe de gazon. Fostul căpitan din vară primește însă un avertisment înaintea meciului cu Petrolul, din etapa a 29-a din Superliga, dispută programată duminică, de la ora 20.30, pe Arena Națională.

Vlad Chiricheș avertizat înainte de revenirea la FCSB

Ex-președintele FCSB, Helmuth Duckadam, crede că Vlad Chiricheș nu se poate aștepta la un post de titular, Dawa și Ngezana fiind mult peste el la ora actuală.

ADVERTISEMENT

Portarul de la Sevilla susține că lui Vlad Chiricheş îi va fi imposibil să evolueze în locul unuia dintre Dawa și Ngezana. Singura ocazie pentru Chiricheș ar fi doar în cazul în care unul dintre cei doi jucători va fi accidentat sau suspendat.

Dawa și Ngezana formează cea mai bună defensivă din Superligă, cu 24 de goluri primite în 28 de etape, defensiva FCSB fiind cea mai sigură din primul nostru eșalon.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș (34 de ani) este apt după grava accidentare din luna august 2023 și va fi prezent în lot pentru partida cu Petrolul. Fundașul central a evoluat doar în patru meciuri în acest campionat.

„O mare şansă a FCSB-ului să se distanţeze, cred decisiv. Olaru nu a jucat nici la ultimul meci. Important e ca apărarea să funcţioneze la FCSB.

ADVERTISEMENT

Chiricheş poate juca doar dacă un jucător din cei doi se accidentează. Nu cred că ar putea intra în locul lui Dawa sau al lui Ngezana. Nu cred că antrenorul şi conducerea ar putea risca. Nu este refăcut 100% după o accidentare grea, dar e bine să fie acolo!

La ora actuală e sub Dawa şi Ngezana. Cei doi au forţă, Dawa marchează goluri foarte importante. Chiricheş nici când a venit înapoi la FCSB nu a fost 100%. Cea mai bună perioadă a lui a fost cu Reghecampf, când a câştigat două campionate”, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș s-a gândit la retragere

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Vlad Chiricheș a declarat că s-a gândit la retragere după accidentarea din toamnă, dar că familia şi Alex Chipciu l-au convins să lupte pentru a reveni pe gazon.
”În primele zile m-a gândit la retragere. Cred că familia mi-a pus două-trei întrebări şi altcineva, Alex Chipciu, m-a întrebat dacă sunt sigur. Mi-a enumerat câteva situaţii şi câteva opinii de-ale lui. În zilele următoare, le-am spus că au dreptate şi pot să revin şi după această accidentare”, a declarat Vlad Chiricheș căruia i s-a propus să rămână în cadrul clubului după retragere.

ADVERTISEMENT