News

Avion în flăcări deasupra aeroportului Băneasa! Aeronava a aterizat de urgență

17.04.2019 | 13:22
Avion in flacari deasupra aeroportului Baneasa Aeronava a aterizat de urgenta

Un incident s-a produs în cursul zilei de marți. Pe o pistă a aeroportului a aterizat un avion care a luat foc la scurtă vreme după ce a decolat. Totul s-a petrecut pe aeroportul Băneasa. Din fericire, piloții au reușit să aducă în siguranță aeronava la sol. Nu s-au înregistrat victime, iar, din primele informații, unele defecțiuni la motor ar fi cauzat incidentul în cauză.

Un avion a fost cuprins de flăcări și a aterizat forțat!

Un avion a luat foc deasupra Aeroportului Băneasa. Incidentul s-a produs în aer, în cursul zilei de marți, după ce pe o pistă a aeroportului a aterizat o aeronavă care a luat foc. Piloții au reușit să aducă în siguranță aparatul la sol. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Avionul a fost destul de afectat de incendiul care a izbucnit, iar, primele informații arată că totul s-a întâmplat din cauza unor defecțiuni la motor. Aeronava este un bimotor Pipera Seneca, conform jurnalistului Adelin Petrișor.

“Cei de la SSA spun ca nu a luat foc motorul. A fost un zbor tehnic cu un motor nou. Încercarea la sol a mers bine, insă în aer motorul a scăpat ulei care s-ar fi aprins și ar fi lăsat dâra care se vede în fotografie” a explicat el.

Un avion a aterizat de urgență după ce a luat flăcări! Incidentul s-a petrecut în aer
Un avion a aterizat de urgență după ce a luat flăcări! Incidentul s-a petrecut în aer

Incident suspect. Un avion a aterizat de urgență!

O aeronavă care avea cursa Chicago – Hartford a aterizat pe aeroportul Buffalo după ce trei pasageri și-au pierdut conștiința, conform The Washington Post. “După ce personalul nostru și autoritățile locale au verificat aeronava, nu a fost descoperită nicio problemă cu presurizarea din interiorul avionului sau alte deficiențe tehnice. Investigația noastră este în curs de desfășurare”, a declarat Marissa Snow, purtător de cuvânt al companiei aeriene.