Life

Avionul care a aterizat fără să mai aibă bagaje de cală. Ce s-a întâmplat pe drum

Un avion a aterizat la destinație fără să mai aibă bagaje de cală. Ce s-a întâmplat pe drum și ce au avut de făcut pasagerii.
18.09.2023 | 20:44
Avionul care a aterizat fara sa mai aiba bagaje de cala Ce sa intamplat pe drum
Un avion a ajuns la destinație fără bagaj de cală. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

O situație desprinsă din filmele de comedie a avut loc pe aeroportul Bilbao, Spania, unde un avion elvețian a aterizat fără niciun bagaj de cală la bord. Pasagerii au fost nevoiți să aștepte ore întregi ca valizele lor să apară pe bandă.

Un avion a ajuns la destinație fără bagaje de cală

Un avion elvețian a ajuns pe aeroportul Bilbao din Spania fără să mai aibă niciun bagaj de cală la bord. Călătorii au așteptat două ore ca bagajele lor să apară pe bandă și nimeni nu i-a anunțat că acest lucru nu o să se mai întâmple.

ADVERTISEMENT

Într-un final, pilotul și-a cerut scuze, dar cei aflați la bord au susținut că nu a explicat motivul și nici nu i-a anunțat din timp că bagajele lor nu au fost urcate în avion, notează wall-street.ro. 

Mai mult de atât, nici personalul Swiss Air i-a anunțat ce s-a întâmplat cu lucrurile lor. Purtătorul de cuvânt al companiei aeriene, Kavin Ampalam a explicat că această situație a fost posibilă din cauza lipsei de personal.

ADVERTISEMENT

Anul trecut s-au pierdut milioane de bagaje

Piloții avionului au așteptat la Zurich ca situația să se remedieze. Totuși, după mai bine de o oră și un sfert situația nu s-a schimbat cu absolut nimic, astfel că au decis că cel mai bine, din motive operaționale este să decoleze, chiar dacă în avion nu se aflau și bagajele de cală ale oamenilor.

Conform lui Kavin Ampalam a susținut că zborul nu mai putea aștepta, pentru că pasagerii din Bilbao, Spania trebuiau preluați, iar aeronova a revenit pe aeroportul din Zurich cu puțin timp înainte ca acesta să se închidă, la ora 23:00.

ADVERTISEMENT

Swiss Air nu a putut confirma dacă pasagerii care s-au aflat în avion au fost informați că vor ajunge la destinație fără să fie „însoțiți” și de bagajele lor de cală. Totuși, și-au cerut scuze pentru neplăceri.

De altfel, anul trecut a fost înregistrat un număr record de bagaje pierdute. Ba chiar s-a atins nivelul maxim din ultimii 10 ani, cu câteva milioane de bagaje dispărute, mai exact 26 de milioane.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, din fiecare 1000 de bagaje, opt s-au pierdut, iar oamenii s-au trezit la destinație că au rămas fără haine sau obiecte de valoare. Numărul a fost aproape dublu față de cel înregistrat în 2021.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot...
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot ce trebuie să știi
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze