Sport

Avocata lui Diego Fabbrini, acuzații fără precendent la adresa lui Dinamo: „Banii nu se duc acolo unde trebuie! E un fel de alba – roșia”

Avocata lui Diego Fabbrini, Carmen Radu, și fost membru în programul DDB, a făcut acuze grave la adresa lui Dinamo a administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu.
27.06.2023 | 12:34
Avocata lui Diego Fabbrini acuzatii fara precendent la adresa lui Dinamo Banii nu se duc acolo unde trebuie E un fel de alba  rosia
Diego Fabbrini a jucat pentru Dinamo în perioada 2019-2021. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Avocata lui Diego Fabbrini a lansat un atac fără precendent împotriva lui Dinamo și a noii conduceri a clubului alb-roșu. Carmen Radu dezvăluie că datoriile „câinilor” ar fi atins cifre alarmante.

Avocata lui Diego Fabbrini îi distruge pe noii acționari ai lui Dinamo: „S-au dublat datoriile după intrarea în insolvență. S-a ajuns la 10 milioane de euro”

Carmen Radu susține că Dinamo face presiune pentru ca foștii jucători ai lui Dinamo să nu își mai primească niciun ban: „Se încearcă ștergea datoriilor salariilor jucătorilor de la masa credală, sub pretextul că ar fi creditori chirografari, adică sunt trecuți la categoria «și alții». Se folosesc de o lege cu niște dispoziiții interpretabile. Această practică a cluburilor de a ajunge în insolvență e la modă”, a dezvăluit avocata lui Diego Fabbrini pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Aceasta i-a ironizat pe conducătorii clubului și amenință: „În accepțiunea dumnealor, fotbaliștii erau liber profesioniști, stăteau pe canapea, dădeau gol de la televizor… Există o Constituție a României care dă prioritate prevederilor comunitare, există anumite criterii stabilite de tratatele europene”.

Avocata jucătorului italian a surprins și anunță că Dinamo a atins un cumul uriaș de datorii„Se încearcă dispariția jucătorilor de la masa credală chiar și acum, după apariția Red&White. Știți cum era pe vremuri metoda alba-neagra? Acum e metoda alba-roșia! S-au dublat datoriile după intrarea în insolvență. S-a ajuns la datorii de 10 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

De ce a trebuit să intri în insolvență, de ce a trebuit să-ți dublezi datoriile ca mai apoi să nu ai cum să le plătești? Anumite persoane vor trebui să răspundă pentru tot ceea ce au făcut ilegal”.

Avocata lui Diego Fabbrini critică și programul DDB și PCH: „Toată lumea credea că banii se duc către salarii. Și eu aveam card DDB”

Carmen Radu și-a întreptat apoi tirul și către fanii-acționari: „Cu bună știință, s-a creat o confuzie între ceea ce înseamnă Dinamo, PCH, DDB….Iar prin toate acele mesaje de tipul: «Haideți câinilor, e momentul să cotizăm»… Toată lumea credea că banii se duc către salarii.

ADVERTISEMENT

Și eu aveam card DDB! Suporterii erau convinși că donează banii pentru plata salariilor. (…) Acum, nici nu mai contribui financiar! Banii nu se duc acolo unde trebuie!”, a mai spus ea.

Apărătoarea legii nu s-a oprit aici: „Unde s-au dus banii de la suporteri? Nu cred că jucătorii meritau așa ceva. Înțeleg că oameni cu salariul minim pe economie cotizau. Unde sunt banii lor? Sunt niște paradoxuri, niște încălcări grave ale legii. S-a creat o stare de insolvență care nu corespunde realității. Și-au creat cu bună știință această stare! (…) Au spus apoi că sunt banii lor și că ei, de fapt, au împrumutat clubul. Ăsta e scopul donației?

ADVERTISEMENT

Nu pot să mă pronunț, nu știu unde au ajuns banii, dar n-au ajuns acolo unde ar fi trebuit să ajungă! Ei raportau că s-au strâns 1,7 milioane de euro. Dar unde s-au dus? Sunt mulți suporteri dinamoviști, de acord, puține cluburi se pot mândri cu un asemenea număr de suporteri. Și este păcat”, a mai spus reprezentantul legal al fotbalistului pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT