News

Avocatul familiei Luizei Melencu, dezvăluiri! De ce crede că fata trăiește: “Nu s-ar fi îndurat să o omoare”

08.08.2019 | 09:41
Avocatul familiei Luizei Melencu dezvaluiri De ce crede ca fata traieste Nu sar fi indurat sa o omoare

Avocatul familiei Luizei Melencu crede că fata nu este moartă! Acesta a spus că procurorii au lărgit ancheta și au început să-i caute pe eventualii complici ai lui Gheorghe Dincă! Avocatul a precizat că el crede că Gheorghe Dincă nu a ucis-o pe Luiza, ci, atras de frumuseţea ei, ar fi colaborat cu alte persoane care fi traficat-o.

Avocatul familiei Luizei Melencu crede că fata nu este moartă

„Față de celelate potențiale victime cred că Luiza era foarte interesantă pentru el. Nu s-ar fi îndurat să o omoare și a dat-o mai departe. Era o femeie frumoasă și nu impune un risc. Cred că Luiza poate fi traficată și nu moartă.

Sunt date și informații care mă conduc către acceastă concluzie. Astăzi s-a început o anchetă extinsă în sensul în care se urmărește anturajul acestui individ. Parchetul a lărgit cercul către potențialii complici ai acestuia”, a declarat Tonel Pop, potrivit Antena 3.

Avocatul familiei Luizei Melencu crede că fata nu este moartă
Avocatul familiei Luizei Melencu crede că fata nu este moartă

S-a găsit al patrulea telefon al lui Gheorghe Dincă

Criminalul Gheorghe Dincă i-a condus însă pe anchetatori până într-o pădure aflată de 10 kilometri de Caracal, unde a spus că a aruncat rămășițele umane ale Luizei Melencu. Criminalul s-a referit la victimă drept ”fata din luna mai”, însă Luiza Melencu a fost răpită în aprilie.

Probele prelevate de anchetatori au fost trimise către INML, care urmează să stabilească dacă oasele și cenușa găsite sunt de natură umană și dacă acestea aparțin sau nu Luizei Melencu. Între timp, anchetatorii au găsit și al patrulea telefon al lui Gheorghe Dincă, pe care l-a folosit atunci când a sunat-o pe mama Luizei Melencu.

Experții au analizat atât telefonele criminalului, cât și laptopul și aparatul foto al acestuia și urmează să spună dacă au fost găsite probe concludente pentru anchetă. În plus, s-a aflat și faptul că Gheorghe Dincă avea cont de Facebook, pe care un adolescent i-l făcuse recent.