Life
notix pixel id

Axinte a slăbit 11 kilograme în 16 zile: “Soacra mea mi-a făcut de mâncare”. Medicul i-a personalizat dieta

Axinte, cunoscut pentru rolul din Vacanța Mare, a făcut dezvăluiri despre cum a reușit să slăbească 11 kg în doar 16 zile, dar și despre copilărie. Ce l-a determinat pe Axinte să slăbească?
18.11.2021 | 14:24
Axinte a slabit 11 kilograme in 16 zile Soacra mea mia facut de mancare Medicul ia personalizat dieta
Axinte, despre cum a reușit să slăbească, dar și detalii neștiute despre familie. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Invitat, astăzi, în cadrul emisiunii Star Matinal, Axinte a vorbit despre dieta care l-a ajutat să slăbească 11 kilograkme în 16 zile, dar și despre copilăria sa.

“Am slabit vreo 11 kilograme, în 16 zile. Aveam 104 și am 93, acum. În primele două zile e o cură chiar drastică, cu sare amară, mănânci numai legume. Am trimis analizele în Germania și, după o lună, îți vin analizele și, în funcție de analize, ai un meniu care îți reglează metabolismul.

ADVERTISEMENT

Am ținut strict. Am acidul uric ridicat. Nu mi-a fost greu. Soacra mea mi-a făcut de mâncare. Trebuie să faci și 5.000 de pași pe zi.”, a povestit Axinte, la Antena Stars.

Axinte, ajutat de un medic nutriționist să slăbească 11 kilograme în 16 zile

Axinte a mărturisit că a fost ajutat de un medic nutriționist care s-a ocupat de el pe toată perioada dietei. De asemenea, a dezvăluit că nu a apelat la operații, ci a preferat o dieta personalizată. Tot în cadrul emisiunii Star Matinal, Axinte a spus că a început să facă mișcare pentru a ajunge la numărul de kg dorite.

ADVERTISEMENT

“Vreau să ajung la 85 de kg. Nevastă-mea îmi tot spune de câțiva ani, dar cine m-a convins este Bebe Mihu, soțul doamnei Dragomiroiu”, a mărturisit Axinte.

Acesta a făcut și câteva dezvăluiri despre cum a ajuns să se îngrașe.Eu, până la 25 de ani, aveam 50 de kg. Am plecat în Australia și acolo, din ’95 până în ’97 , curios cum e friptura de cangur, cum e coada de șarpe, să mănânci de toate…”, a povestit Axinte.

ADVERTISEMENT

Axinte, dezvăluiri despre copilărie

La întrebare “Cum era Axinte mic?”, aceasta s-a catalogat “Dement”. De asemenea, Axinte a spus că relația cu familia sa este una apropiată. “Unul dintre frați se ocupă de tata care are 94 de ani. Tata înseamnă cel mai mult pentru mine”, spune acesta.

Axinte a dezvăluit că tatăl său nu a fost de acord cu ideea ca el să devină artist, ci medic. Adrian Păunescu a fost cel care i-a descoperit talentul lui Axinte, când acesta era doar un adolescent în clasa a IX-a.

ADVERTISEMENT

Axinte, pe atunci un tânăr încrezător în visele sale, a muncit culegând prune pentru a-și putea permite să își cumpere o chitară și spune că succesul nu a venit rapid, ci a fost nevoit să muncească pentru fiecare apariție sau contract. “5 ani nu am luat un leu, doar ca să mă vadă și pe mine lumea.”, își amintește Axinte.

ADVERTISEMENT

Axinte, cunoscut pentru rolul din Vacanța Mare

Multă lume îl știe pe Florin Petrescu, alias Axinte, din emisiunea TV de comedie Vacanța Mare, unde a jucat alături de Mugur Mihăiescu. S-a încercat o adaptarea a emisiunii Vacanța Mare în 2013, pentru postul Kanal D, însă producția a fost scoasă din grila de programe din cauza audienței scăzute.

Axinte, probleme cu legea

Actorul a fost implicat într-un dosar în care este acuzat de șantaj. Sentința a fost dată în toamna lui 2020, și anume, doi ani de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității. În cadrul unui interviu dat pentru un post TV, actorul a recunoscut acuzațiile aduse.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE