Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Bă, băiatule! Îți bați joc. Fă asta și ajungi la loviturile de departajare”. Sorin Cârțu, lecții de antrenorat pentru Ivailo Petev

Sorin Cârțu a luat foc după eliminarea Universității Craiova din Cupa României. Fostul antrenor și președinte al oltenilor a dat de pământ cu Ivailo Petev
05.04.2024 | 18:00
Ba baiatule Iti bati joc Fa asta si ajungi la loviturile de departajare Sorin Cartu lectii de antrenorat pentru Ivailo Petev
„Bă, băiatule! Îți bați joc. Fă asta și ajungi la loviturile de departajare”. Sorin Cârțu, lecții de antrenorat pentru Ivailo Petev. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a pus tunurile pe Ivailo Petev după eliminarea Universității Craiova din Cupa României. „Sorinaccio” știe cum trebuiau oltenii să abordeze partida cu Oțelul pentru a merge în semifinale.

Sorin Cârțu, scos din minți de Ivailo Petev. Ce l-a nemulțumit după ce Universitatea Craiova a ieșit din Cupa României

Sorin Cârțu a fost nemilos cu Ivailo Petev după ce Oțelul a eliminat-o pe Universitatea Craiova din sferturile Cupei României. Fostul antrenor și președinte al oltenilor a criticat aspru strategia bulgarului.

ADVERTISEMENT

Oțelul a completat „careul de ași” al Cupei României datorită golului marcat de Joao Lameira. Mijlocașul lusitan a dat lovitura de grație în minutul 114. „Am așteptat, de ce să nu spun, penaltyurile. Iar, aici, o lipsă crasă de inspirație.

Băi, băiatule, bă oameni buni, gândiți! Îți bați joc de un obiectiv, de o șansă? Băi, dacă vezi că n-ai dat gol până în minutul 114 și te simți obosit, stai, bă, acolo și nu te mai duce, nu mai oferii spații.

ADVERTISEMENT

Te duci la penaltyuri, asta este. Pentru că șansa noastră ca să o batem pe Oțelul era să marcăm în primele 90 de minute. Pentru că era clar că să ducem încă 30 de minute era foarte, foarte greu, având în vedere că ai jucat 50 de minute cu Rapid 10 contra 11.

Și făcând acel consum mare de energie și oboseală psihică și așa mai departe, tot ce s-a întâmplat cu Rapid. Stai, mă, puțin. Ajungem la penaltyuri și vedem ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Nu să oferi posibilitatea acelui contraatac, de spațiu liber în partea stângă, centrare și poziționarea aia foarte proastă între Maldonado și Badelj”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Campionatul, singura șansă la Europa pentru olteni

Ca urmare a eliminării din Cupa României, Universității Craiova nu îi mai rămâne decât un singur obiectiv, campionatul. Echipa lui Ivailo Petev e pe locul 2 în SuperLiga, la șapte puncte în spate de liderul FCSB.

ADVERTISEMENT

FCSB și Universitatea Craiova se întâlnesc în meci direct, duminică, 7 aprilie, de la ora 20:30. Deși, cu o victorie pot relansa lupta la titlu, alb-albaștrii se confruntă cu mai multe probleme medicale, printre care și cea a lui Alexandru Mitriță.

Sorin Cartu, NECRUTATOR dupa ELIMINAREA lui U Craiova: “NE-AM BATUT JOC”

ADVERTISEMENT
Tags: