Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Avem buletinul medical al lui Alexandru Mitriță” Ce se întâmplă cu starul oltenilor, dar și cu Bancu și Screciu înaintea meciului cu FCSB

Universitatea Craiova a primit două vești bune și una proastă înainte de meciul de pe Arena Națională. Starul oltenilor și încă un jucător important vor juca cu FCSB.
05.04.2024 | 11:50
Avem buletinul medical al lui Alexandru Mitrita Ce se intampla cu starul oltenilor dar si cu Bancu si Screciu inaintea meciului cu FCSB
Informații de ultimă oră despre Mitriță, Screciu și Bancu înainte de FCSB - Universitatea Craiova. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Starul oltenilor, Alexandru Mitriță, va fi disponibil pentru duelul cu FCSB, deși se accidentase la gleznă în partida cu Oțelul din Cupa României. Universitatea Craiova a mai primit două vești importante înaintea derby-ului.

„Avem buletinul medical al lui Alexandru Mitriță” Ce se întâmplă cu starul oltenilor, dar și cu Bancu și Screciu înaintea meciului cu FCSB

La FANATIK SUPERLIGA, Cristi Coste a discutat despre situația celor de la Universitatea Craiova înaintea meciului de pe Arena Națională. Gazda show-ului a dezvăluit că starul oltenilor, Alex Mitriță, și Vlad Screciu vor fi prezenți la meciul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

În schimb, fundașul stânga al naționalei, Nicușor Bancu, va rata și acest duel din campionat. Cristi Coste anunță în cadrul emisiunii că jucătorul oltenilor va reveni la meciul cu Farul de pe Ion Oblemenco.

“Mitriță are șanse mari să joace, potrivit informațiilor FANATIK. Va fi recuperat, deși are glezna umflată. Va fi apt pentru partida de duminică seara, de pe Arena Națională, FCSB cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Va intra și Screciu, însă nu se știe dacă va intra din primul minut sau pe parcurs. Este pe recuperare și Screciu.

În schimb, Bancu va reveni pe teren abia le meciul cu Farul. Din păcate pentru cei de la Craiova, Bancu va sări și acest derby”, a spus Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Alex Mitriță a ieșit accidentat în partida Universitatea Craiova – Oțelul Galați

În ultimele minute a primei reprize de prelungiri, la o acțiune în banda stângă, Alex Mitriță a fost faultat de un fundaș gălățean și a acuzat dureri la gleznă. Medicii Universității Craiova au intervenit și vedeta oltenilor a continuat partida.

La doar două minute după reluarea jocului, Mitriță a sprintat în atac dar a simțit dureri și s-a prăbușit pe gazon. În urma acestei faze, căpitanul formației din Bănie a părăsit terenul pentru îngrijiri medicale, dar nu a mai revenit pe gazon, în locul fiind introdus Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

După ce echipa sa a fost învinsă de Oțelul Galați, scor 1-0, și eliminată din Cupa României, Alex Mitriță a mers direct la tratament. Starul oltenilor a încearcat să se recupereze pentru duelul cu FCSB, din etapa cu numărul 3 a play-off-ului SuperLigii.

Informații de ultimă oră despre Mitriță, Screciu și Bancu înainte de FCSB - Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT