Sport

Surpriză mare în Bănie: Universitatea Craiova – Oțelul Galați 0-1. Avem tabloul complet din semifinalele Cupei României. Am putea avea câștigătoare fără drept de participare în Europa League!

Meciul Universitatea Craiova - Oțelul Galați, din sferturile de finală ale Cupei României Betano, s-a terminat cu victoria elevilor lui Dorinel Munteanu, scor 1-0.
05.04.2024 | 00:16
Surpriza mare in Banie Universitatea Craiova  Otelul Galati 01 Avem tabloul complet din semifinalele Cupei Romaniei Am putea avea castigatoare fara drept de participare in Europa League
Universitatea Craiova - Oțelul Galați, în sferturile Cupei României Betano. Sursa foto: Facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT
04-04-2024
19:05

Oțelul Galați, ultima echipă calificată în semifinale

Victoria Oțelului Galați în fața Universitații Craiova, scor 1-0, a completat tabloul semifinalelor Cupei României Betano.

În următoarea fază a competiției, Corvinul Hunedoara va primi vizita celor de la FC Voluntari, în timp ce Oțelul Galați se va duela pe teren propriu cu U Cluj.

Semifinalele vor avea loc pe 17 aprilie, iar finala de pe stadionul Municipal din Sibiu este programată pe 15 mai.

În cazul în care vom avea o finală între FC Voluntari și Oțelul Galați, câștigătoarea nu va evolua în Europa League sezonul viitor. Niciuna dintre aceste echipe nu a aplicat pentru licența europeană având în vedere situația financiară. În acest caz, FRF va trebui să decidă cum va aloca locul de Europa League. Cel mai probabil, acest loc va fi pasat către o echipă din play-off. În aceste condiții, finala din Cupa României ar putea să fie o miză extrem de importantă și pentru echipele din play-off-ul SuperLigii.

În afara mizei importante pe care o constituie participarea în Europa League, Cupa României Betano mai conține și premii importante în bani. FRF va vira în contul câștigătoarei 354.000 de euro, iar finalista se va alege cu 114.000 de euro.

semifinalele cupei romaniei

04-04-2024
15:23

FINAL Universitatea Craiova - Oțelul Galați 0-1

Vezi toate fazele video importante aici.

Final de meci!

Min. 114: GOOOL OȚELUL!!! Lameira trimite mingea în plasă, după o centrare bună dată de Adăscăliței.

Min. 101: Maciel pasează bine în careu pentru Teles, dar șutul jucătorul de la Oțelul Galați este apărat de portarul Lazar, iar tabela rămâne neschimbată. 

După cele 90 de minute, scorul este 0-0. Partida are nevoie de prelungiri.

Min. 75: Markovic își depășește doi adversari, intră în careu, dar șutează slab și mingea se duce pe lângă poarta lui Pap.

Min. 52: Tănăsă intră în careul oltenilor și se pregătește să șuteze, dar Vlădoiu intervine la timp și îi fură balonul.

Min. 34: Ocazie ratată de gălățeni! Zivulic a șutat, dar Lazăr a intervenit la timp.

Min. 20: Basilio Ndong s-a prăbușit pe gazon și nu a mai putut continua partida. Fundașul stânga al oltenilor a acuzat probleme medicale și a fost înlocuit de Ivaylo Petev cu Ștefan Vlădoiu. Ndong s-a accidentat cu trei zile înaintea derby-ului cu FCSB. 

Min. 2: Teles expediază primul șut pe spațiul porții. Lazar reține fără probleme. 

Partida a început!

Universitatea Craiova va începe partida cu:  Lazar – Soiri, Maldonado, Badelj, Ndong – Crețu, Mateiu, Anzor – Baiaram, Ivan, Mitriță. Rezerve: Popescu – Raul Silva, Căpățînă, Vladoiu, Kozulj, Danciu, Cimpanu, Kolic, Markovic

Oțelul Galați va ataca cu: Pap – Gomes Silva, Cisse, Ghiocel, Zhelev – Teles, Cisotti, Tănasă – Malle, Zivulic, Rusevic. Rezerve: Stoian – Jaerdan, Cîrjan, Maciel Ferreira, Lameira, Adăscăliței, Pop, Rus, Bodișteanu

După ce Corvinul Hunedoara, FC Voluntari și U Cluj s-au calificat deja din sferturile Cupei României Betano, joi va fi completat tabloul semifinalelor. Universitatea Craiova – Oțelul Galați este ultimul, dar și cel mai atractiv meci al acestei faze a competiției.

Universitatea Craiova – Oțelul Galați, live video online, în sferturile Cupei României Betano

Sferturile de finală ale Cupei României Betano au propus meciuri interesante, drame și surprize istorice. Corvinul Hunedoara a desființat-o pe CFR Cluj cu 4-0, rezultat care l-a determinat pe Adrian Mutu să își dea demisia.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a fost eliminată după loviturile de departajare de FC Voluntari, în timp ce U Cluj a învins-o pe Hermannstadt cu 1-0. Joi, oltenii și gălățenii promit să ofere spectacol, fiind două echipe în formă.

Câștigătoarea partidei care se va disputa pe stadionul Ion Oblemenco o va întâlni în semifinale pe U Cluj. În cealaltă semifinală, se înfruntă Corvinul Hunedoara și FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – Oțelul Galați

Meciul dintre oltenii lui Ivaylo Petev și moldovenii lui Dorinel Munteanu va fi transmis pe Digisport 1 și Prima Sport 1. Partida poate fi urmărită și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO.

Partida va începe la mai puțin de 24 de ore după finalul sfertului de finală dintre FC U Craiova 1948 și FC Voluntari, disputat pe același stadion.

ADVERTISEMENT

Rezultate și program Cupa României Betano

Meciul din Bănie va fi ultimul din faza sferturilor de finală ale Cupei României Betano, ediția 2023-2024. Până acum, s-au înregistrat următoarele rezultate:

Marți, 2 aprilie

  • Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 4-0 (Lica ’43, Coman ’50, Pîrvulescu ’67, Pop ’90+2)

Miercuri, 3 aprilie

  • FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 2-4 (după loviturile de departajare)
  • U Cluj – Hermannstadt 1-0 (Anselmo ’90+3)
ADVERTISEMENT

Joi, 4 aprilie

  • ora 19:30 Universitatea Craiova – Oțelul Galați (Digisport 1, Prima Sport 1)

În semifinale, vor avea loc partidele Corvinul Hunedoara – FC Voluntari și Universitatea Craiova / Oțelul – U Cluj.

Cote pariuri la meciul Universitatea Craiova – Oțelul Galați

Echipa gazdă este favorită la victorie în 90 de minute, cota pe 1 solist fiind 1,78. Remiza este cotată cu 3,60, în vreme ce 2 solist are cota 4,75. Ultimul meci direct disputat pe stadionul Ion Oblemenco s-a încheiat cu scorul de 0-0.

În ceea ce priveștte calificarea, chiar dacă vor fi prelungiri și lovituri de departajare, gazdele au cota 1,39 să meargă mai departe, iar oaspeții sunt cotați cu 3,00.

Universitatea Craiova – Oțelul Galați, live stream, 19:30, Digisport 1, Prima Sport 1

Oltenii traversează o perioadă de formă excelentă, cu nouă meciuri consecutive fără înfrângere în SuperLiga. Ei au câștigat ultima partidă disputată pe teren propriu, scor 2-1, contra Rapidului.

Și Oțelul se află în formă excelentă, cu două victorii în ultimele două partide. În ultima etapă din play-out-ul SuperLigii, gălățenii s-au impus cu 2-1 chiar pe arena Ion Oblemenco, împotriva celor de la FC U Craiova.

ADVERTISEMENT