Life

Băiatul lui Daniel Pavel ar putea ajunge la anul în Republica Dominicană. Marea dorință a prezentatorului Survivor România

Daniel Pavel și-ar dori ca în următorul sezon Survivor România, la anul, fiul său în vârstă de 17 ani să fie lângă el în Republica Dominicană. Prezentatorul a făcut o serie de confesiuni la PRO TV.
08.06.2022 | 17:08
Baiatul lui Daniel Pavel ar putea ajunge la anul in Republica Dominicana Marea dorinta a prezentatorului Survivor Romania
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2022. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Băiatul lui Daniel Pavel ar putea ajunge la anul la Survivor România! Nu în calitate de concurent, ci pentru a fi alături de tatăl său, asta deoarece feciorul prezentatorului va împlini 18 ani.

Daniel Pavel vrea să plece în Dominicană, în noul sezon Survivor România, cu fiul său, Antoniu

Daniel Pavel vrea să îi facă majoratul fiului său, Antoniu, pe plaja din Dominicană, ziua lui fiind pe 17 ianuarie, taman când show-ul este preconizat deja să înceapă.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, unul din marile regrete ale realizatorului de televiziune este că nu a putut fi cu fiul său la împlinirea vârstei de 17 ani.

Pavel i-a spus lui Măruță că este una din cele mai mari dorințe pe care le are și speră ca acest lucru să fie posibil, însă totul depinde de când se va da drumul noului sezon.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a vorbit despre experiența reality-show-ului din spatele camerelor de luat vederi. Întrebat de Cătălin Măruță ce l-a enervat cel mai tare în Republica Dominicană, domnul Dan a avut un răspuns imediat.

Daniel Pavel și Antoniu, fiul său. Foto: Instagram

Ce l-a enervat foarte tare pe prezentatorul show-ului

„La nivel punctual, sunt punctulețele pe care ni le lasă citrele. Sunt niște insecte de foarte mici dimensiuni. Te mănâncă de viu. E foarte greu să îți păstrezi concentrarea. Sunt la granița între țânțari și albine”, a declarat Daniel Pavel în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a mai spus că există și o însingurare pe care ți-o transmite Marea Caraibelor, niște momente în care fiecare stă mai mult de vorbă cu el însuși.

„E și o însingurare care îți folosește. Te gândești la viața ta, la ce urmează să faci. Republica Dominicană îți rescrie codul de procedură umană”, a completat prezentatorul.

ADVERTISEMENT

Acesta a primit și o serie de întrebări de la telespectatori, dar și mesaje de felicitare. Cineva l-a întrebat de ce a ținut pe față cu Faimoșii, însă Daniel a spus că nu a vrut să favorizeze în nicio secundă pe nimeni. În replică, a spus că a primit mesaje cum că ar fi sprijinit mai mult Războinicii.

 

 

 

ADVERTISEMENT