Life

Banca din România care îți dă pe loc 100 de lei. Banii intră direct pe card. Ce trebuie să faci

Banca din România care îți dă pe loc 100 de lei, fără să faci prea mari eforturi. Banii o să intre direct pe card, până pe 16 octombrie.
04.09.2023 | 13:51
Banca din Romania care iti da pe loc 100 de lei Banii intra direct pe card Ce trebuie sa faci
Banca din România care oferă 100 de lei pe card. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Banca din România care îți dă pe loc 100 de lei. Ce trebuie să faci pentru a primi banii direct pe card.

Banca din România care oferă 100 de lei pe card

Raiffeisen Digital Bank este banca ce le oferă românilor 100 de lei. Pentru a primii banii, aceștia trebuie să-și facă un cont la bancă în perioada 1 – 30 septembrie 2023.

ADVERTISEMENT

Mai sunt și alte condiții pentru a primii banii, iar „premiul” este limitat la primii 2.000 de clienți.

Astfel, cei care vor să aibă 100 de lei de la bancă trebuie să efectueze cel puțin două tranzacții cu cardul de debit la comercianți. Plățile pot fi efectuate și la POS (în magazinele fizice) sau online.

ADVERTISEMENT

„În perioada promoției 01.09-30.09, poți primi un bonus de 100 lei. Tot ce trebuie să faci e să deschizi un cont curent și să faci minim două tranzacții la comercianți în valoare totală de 200 lei. Promoția este limitată pentru primii 2000 clienți”, arată banca pe site.

„Pentru a te califica pentru bonus, trebuie să menții contul activ și să îndeplinești condițiile de eligibilitate”, a mai transmis banca. Acestea fac referire la faptul că trebuie să ai domiciliul în România și peste 18 ani.

ADVERTISEMENT

Ce alte reguli trebuie să respecte

Totodată, sumele plătite trebuie să fie de cel puțin 200 de lei în total. Plățile trebuie efectuate doar în perioada promoției.

Primii 2.000 de clienți care fac acest lucru vor primi în aplicația de banking suma de 100 de lei. Banii vor fi virați până la data de 16 octombrie 2023.

ADVERTISEMENT

„În luna mai am lansat prima versiune a contului nostru curent digital, care vine cu zero costuri percepute de bancă și o aplicație mobilă ușor de utilizat.

În septembrie, suntem bucuroși să oferim nu doar un cont curent gratuit, ci și un bonus pentru primii 2.000 de clienți, pe care aceștia îl pot folosi cum doresc.”, spune Sorin Stanciu, Country Manager pentru România la Raiffeisen Digital Bank.

Aceasta este o încercare a băncii de a atrage mai mulți clienți. Metode similare au folosit și alte bănci de la noi din țară, cu tot felul de oferte care să-i atragă pe noi clienți, cum ar fi comisioanele zero la orice retragere numerar și nu numai.

ADVERTISEMENT
Tags: