Life

Bancnota din România care îți poate aduce o avere. Se vinde cu o sumă uriașă

O bancnotă din România îți poate aduce o avere. Deși se vinde cu o sumă uriașă, dar puțini îi cunosc adevărata valoare.
29.01.2024 | 07:53
Bancnota din Romania care iti poate aduce o avere Se vinde cu o suma uriasa
Bancnota din România care îți poate aduce o avere. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

O bancnotă din România îți poate aduce o avere. Dacă o mai ai și tu în casă, află că se vinde pentru o sumă uriașă. Și nu, nu este vorba despre una mult prea veche, tocmai din acest motiv, surpriza e uriașă.

Bancnota din România care îți poate aduce o avere

Mai ai această bancnotă din România în casă? Află că poate să îți aducă în cont o sumă consistentă. Este bine cunoscut faptul că există o mulțime de colecționari care pot ajunge să plătească sume imense pentru anumite bancnote sau monede.

ADVERTISEMENT

Unele dintre ele sunt considerate rare, astfel că prețul poate ajunge chiar și la câteva zeci de mii de euro. Puține persoane le cunosc însă adevărata valoare. Despre ce bancnotă este vorba acum?

Îți mai amintești bancnotele de acum 20 de ani? Era acea vreme când bancnota de 1.000.000 de lei avea aceeași valoare pe care o are acum cea de 100 de lei. Dacă o mai ai și tu în casă, află că poți lua o avere pe ea.

ADVERTISEMENT

Această bancnotă din România, în care apare portretul scriitorului Ion Luca Caragiale, este intens căutată de colecționari. În țara noastră era folosită în urmă cu aproape două decenii, iar prețul de vânzare este unul consistent.

Suma pentru care se vinde bancnota de 1.000.000 de lei

Asta o confirmă chiar anunț de pe o platformă de vânzări. O persoană scoate la vânzare această bancnotă din România la un preț uriaș. Mai exact, conform anunțului, bancnota este într-o stare foarte bună, iar două bucăți sunt disponibile.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește prețul de vânzare, bancnota de 1.000.000 lei, emisă în anul 2003, se vinde cu 1.000 de lei bucata. Iar livrarea este cu verificare, după cum menționează vânzătorul.

„Bancnotă 1.000.000 – emisă în anul 2003. Bancnota e în stare foarte bună. Disponibile 2 bucăți”, se arată în anunțul publicat pe celebra platformă OLX. Dacă și tu o mai ai în casă, deci, poți obține o sumă consistentă de bani pentru ea.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că bancnota de 1.000.000 de lei a apărut în urmă cu peste două decenii în luna decembrie. Iar nuanța sa predominantă este albastru închis. Totodată, există mai multe elemente care apar atât pe avers, cât și pe revers. Practic este asemănătoare cu cea de 100 de lei din prezent, dar are o altă valoare.

ADVERTISEMENT
Tags: