Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel, detalii de vestiar despre Bergodi. Adevărul despre relația cu Becali

Cristiano Bergodi a fost, pentru o scurtă perioadă, antrenorul lui FCSB. El a plecat de la echipă după o ceartă cu Gigi Becali.
28.09.2023 | 17:36
Banel detalii de vestiar despre Bergodi Adevarul despre relatia cu Becali
Bănel Nicoliță, despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la FCSB. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Actualul antrenor de la Rapid a schimbat mai multe echipe importante din România: FCSB, CFR Cluj, Sepsi OSK ori Universitatea Craiova. La actualul lider din clasament a avut cea mai urâte experiență, fiind demis după ce nu a ascultat de indicațiile lui Gigi Becali.

Bănel Nicoliță, despre relația cu Bergodi

Bănel Nicoliță a vorbit relația cu Bergodi din perioada FCSB, spunând că, deși au avut o colaborare scurtă, s-a bucurat să lucreze alături de italian, despre care spune că este un antrenor excepțional.

ADVERTISEMENT

Nu am lucrat mult cu Bergodi pentru că a avut o discuție cu domnul Becali și s-a terminat. Un super-om. Niciodată nu l-am văzut pe Mache, omul de legătură, să se ducă la Bergodi să îi spună ceva sau să îi dea telefonul.

O singură dată și-a dorit nea Gigi un jucător iar Bergodi nu l-a băgat, iar atunci s-a rupt tot. Din ce știu eu, nu a ascultat. Între domnul Bergodi și domnul Gigi atunci s-a rupt.

ADVERTISEMENT

Gigi a ieșit la televizor și a zic că își dorește să joace x. Bergodi nu l-a băgat. Un om super, nu vă dați seama cât de bun este. Rapid va deveni o echipă cu care FCSB se va bate la titlu.

Antrenor foarte bun, joacă foarte bine tactic. Când am venit prima oară la FCSB nu știam să stau în teren, m-a pus pe picioare domnul Zenga.

ADVERTISEMENT

Cu Bergodi stăteam ore întregi. Stătea câte o oră jumătate doar să facem antrenament tactic”, a spus Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Stoichiță confirmă că vestiarul FCSB era foarte afectat de plecarea lui Bergodi

Mihai Stoichiță, cel care l-a înlocuit pe Bergodi la FCSB, spunând că jucătorii au suferit după plecarea italianului, spunând că aceștia au vrut să plece mai repede de la antrenament pentru a-și lua rămas bun.

ADVERTISEMENT

Eu am venit după Bergodi la FCSB. Erau pe locul opt, nu știu din ce cauză. M-au luat la trei dimineața de acasă, că l-au dat afară pe Bergodi.

În prima zi în vestiar mi-a zis Petre Marin să îi las mai devreme să meargă la hotel să își ia la revedere de la Bergodi. Decât să plângeți acum mai bine plângeați înainte și câștigați meciurile, ca să îl țineți pe Bergodi aici și să nu mai fiu eu.

Mai bine plângeați ieri, înaintea meciului cu Sheriff să îi bateți pe Tiraspol, iar acum râdeați și nu mai eram eu aici. Așa a fost povestea cu Cristiano”, a spus și Mihai Stoichiță.

HORIA IVANOVICI și invitații lui vă așteaptă la FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Reluarea are loc de la ora 17:00 pe Facebook și Youtube.

Bănel Nicoliță, despre relația dintre Gigi Becali și Cristiano Bergodi

ADVERTISEMENT