Fotbal international

Juventus, lecţie defensivă pe Camp Nou! AS Monaco, victorie de VIS cu Dortmund! Vezi echipele calificate în semifinalele Ligii Campionilor

UPDATE, ora 23:38 / Juventus şi AS Monaco s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor. Juve s-a apărat perfect şi a încheiat la egalitate, 0-0, pe Camp Nou. AS Monaco a câştigat cu 3-1...
20.04.2017 | 00:12
Juventus lectie defensiva pe Camp Nou AS Monaco victorie de VIS cu Dortmund Vezi echipele calificate in semifinalele Ligii Campionilor

UPDATE, ora 23:38 / Juventus şi AS Monaco s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor. Juve s-a apărat perfect şi a încheiat la egalitate, 0-0, pe Camp Nou. AS Monaco a câştigat cu 3-1 returul cu Dortmund şi revine în careul de aşi din Ligă după 13 ani. 

Cele 4 echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor:

Real Madrid

Atletico Madrid

Juventus

AS Monaco


 Barcelona – Juventus 0-0

FINAL DE MECI! Juventus se califică în semifinale cu 3-0 la general. Torinezii au arătat o lecţie defensivă pe Camp Nou. Barcelona a măcinat în gol, dar nu a pus în real pericol decât rareori poarta lui Buffon

Min. 69: Sergi Roberto trimite puţin pe lângă poartă 

Min. 65: Messi ratează încă o şansă bună şi catalanii intră în criză de timp

Min. 54: Şutul lui Messi trece puţin pe lângă poartă

Start în partea secundă

PAUZĂ! Juventus este la 45 de minute de semifinalele Ligii Campionilor. Barca a încercat, dar italienii sunt beton în faza defensivă

Min. 44: Messi a avut o cădere urâtă după un fault a lui Pjanic. Din fericire pentru catalani, starul revine pe teren 

Min. 38: Higuain ratează o şansă bună! Ter Stegen, la post

Min. 30: Juventus se apără foarte bine şi nu dă şanse adversarului

Min. 21: Messi ratează o ocazie uriaşă

Min. 20: Barcelona atacă în valuri. Catalanii au pus stăpânire pe meci, dar Juve se apără bine

* Juventus impune un ritm lent partidei 

* Atmosferă electrizantă pe Camp Nou. Începe unul dintre cele mai interesante meciuri ale sezonului 

VEZI MECIUL LIVE ONLINE AICI 

VEZI AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN TUR!

barca

AS Monaco – Borussia Dortmund 3-1 (Mbappe 3, Falcao 17, Germain 81 / Reus 48)  VEZI GOLURILE

FINAL DE MECI! AS Monaco a câştigat cu 3-1 returul cu Dortmund şi se califică în semifinale cu 5-3 la general. AS Monaco a avut din nou o ofensivă stelară şi se califică în primele 4 echipe ale Europei

Min. 81. GOOOOOOOOOOOOL Monaco! Germain închide meciul şi AS Monaco merge în semifinale cu o dublă victorie

Min. 48: GOOOOOOOOOOOOOOL Dortmund! Reus reduce din handicap cu un şut din careu

Start în repriza secundă

PAUZĂ! Monaco are 2-0 cu Dortmund şi e cu un pas în semifinale. Singura şansă a lui Dortmund e să înscrie de 3 ori pentru a trimite meciul în prelungiri

Min. 17:  GOOOOOOOOOOOOOOOL Monaco! Radamel Falcao rezolvă în mare parte calificarea cu un super gol

Min. 3:  GOOOOOOOOOOOOOL Monaco! Mbappe înscrie în minutul 3 după o respingere greşită a lui Burki

* Monaco are şansa să se califice în semifinale după o pauză de 13 ani

* Meciul începe cu o întârziere de 5 minute

VEZI MECIUL LIVE ONLINE 

grgrgg


BARCELONA-JUVENTUS LIVE VIDEO SFERTURI CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. ORA 16:29 / Surprize uriaşe în lotul Barcelonei. Masip, Mathieu şi Arda Turan sunt OUT pentru meciul din această seară.


BARCELONA-JUVENTUS LIVE VIDEO SFERTURI CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. ORA 12:40 / Dani Alves s-a întors pe Camp Nou. Fundaşul lui Juventus a jucat între 2008 şi 2016 la Barcelona şi se întoarce pentru prima dată în postură de adversar.

Când a ajuns pe teren, Dani Alves a pupat gazonul de pe Camp Nou, acolo unde a câştigat nenumărate trofee. Fundaşul nu s-a ferit să critice mai mulţi oameni din conducerea Barcelonei:

“M-am simţit uşor îndepărtat. Ca să mă întorc, ar trebui să se schimbe multe lucruri. Unii oameni ar trebui să-şi recunoască greşelile, dar au un ego uriaş. Nu vreau să fiu prea dur, dar vreau să spun ceea ce simt.

Unii oameni m-au iubit în Barcelona, unii încă o fac, alţii nu. Calanii sunt oameni speciali, stilul meu de viaţă nu s-a potrivit chiar perfect cu ceea ce le place lor să facă sau cu ceea ce cred ei. Nu ştiu cum voi fi primit, dar sunt fericit să revin într-un loc pe care l-am considerat acasă, chiar şi ca adversar, a adăugat Dani Alves.


BARCELONA-JUVENTUS LIVE VIDEO SFERTURI CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. ORA 19:45 / Antrenorul Barcelonei, Luis Enrique are încredere în calificare şi e de părere că dacă echipa sa reuşeşte să marcheze primul gol, poate stârni o avalanşă:

“Barca dă un gol, fanii pe al doilea, iar al treilea vine de la sine. Dacă ne amintim de meciul cu PSG, a fost dificil, pentru că trebuia să fim calmi cu mingea la picior şi mult mai frenetici când balonul era la adversari. Apoi, aveam nevoie de patru goluri. Însă am reuşit! Este mai uşor cu Juve decât cu PSG. 

Ca şi atunci, trebuie să marcăm primul gol. Nu avem nimic de pierdut. Adversarii noştri sunt în semifinale în acest moment. Trebuie să atacăm şi să atacăm”, a declarat Luis Enrique înaintea meciului.

dff


BARCELONA-JUVENTUS LIVE VIDEO SFERTURI CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Cu o zi înaintea returului de pe Nou Camp, fostul şef al lui Juventus, Luciano Moggi, a acordat un interviu celor de la Marca în care îl atacă dur pe antrenorul catalanilor, Luis Enrique.

“Vreţi să ştiţi adevărata problemă a Barcelonei? Nu are antrenor… Dacă un antrenor spune: “La finalul sezonului plec”, e ca şi cum ar fi plecat deja. Echipa nu mai e motivată, e fără idei, fără forţă, iar asta se vede pe teren. La Torino, mijlocul lor nu a sprijinit nici tridentul ofensiv, nici apărarea, ceea ce anul ăsta nu funcţionează. Nu cred că e posibilă o revenire a Barcelonei precum cea cu PSG. Apărarea lui Juventus este altceva“, spune Moggi.

BARCELONA-JUVENTUS LIVE VIDEO SFERTURI CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE, ora 20:13 / Paulo Dybala a fost accidentat la gleznă de Sulley Muntari în meciul din weekend, Pescara – Juventus 0-2. 

Doctorii lui Juventus au reuşit să îl recupereze pe Dybala pentru returul cu Barcelona şi sunt şanse mari ca starul argentinian să înceapă în primul 11 pe Camp Nou. În tur, Dybala a marcat o “dublă” în victoria entuziasmantă a italienilor, 3-0.


BARCELONA-JUVENTUS LIVE VIDEO SFERTURI CHAMPIONS LEAGUE. Barcelona a fost învinsă clar în prima manşă din sferturile Ligii Campionilor, 0-3 la Torino, de Juventus. Catalanii au şanse minime să se mai califice, deşi fanii încă speră la o nouă “remontada”, cum s-a întâmplat cu PSG. Meciul va avea loc miercuri, de la ora 21:45. 

BARCELONA-JUVENTUS LIVE VIDEO SFERTURI CHAMPIONS LEAGUE. Giorgio Chiellini a vorbit despre returul de pe Camp Nou. “Atacanţii Barcelonei sunt ca nişte rechini, dacă simt puţin miros de sânge atacă imediat! Trebuie să fim foarte atenţi să nu se întâmple asta”.

De cealaltă parte, Neymar speră la calificare: “Juventus e o echipă extraordinară, foarte bine structurată, ne va fi foarte greu. Dar e aceeaşi situaţie ca în returul cu PSG. Avem 1% şanse de calificare şi ne mai rămân 99% pentru muncă, goluri şi credinţă.

BARCELONA-JUVENTUS LIVE VIDEO SFERTURI CHAMPIONS LEAGUE. Arbitrul olandez Bjorn Kuipers va conduce la centru returul dintre Barcelona şi Juventus. În returul dintre Barca şi PSG, scor 6-1, francezii au acuzat în termeni duri arbitrajul germanului de origine turcă Deniz Aytekin.

BARCELONA-JUVENTUS LIVE VIDEO SFERTURI CHAMPIONS LEAGUE. De această dată, olandezul Kuipers va conduce meciul în care fanii catalanilor speră la o nouă revenire miraculoasă. S-a întâmplat cu PSG, când Barca a câştigat cu 6-1 după ce a pierdut cu 0-4 în tur.

BARCELONA-JUVENTUS LIVE VIDEO SFERTURI CHAMPIONS LEAGUE. Kuipers va fi ajutat de asistenţii Sander van Roekel şi Erwin Zeinstra, adiţionalii Pol van Boekel şi Danny Makkelie şi rezerva Mario Diks.

BARCELONA-JUVENTUS LIVE VIDEO SFERTURI CHAMPIONS LEAGUE. În celălalt meci al zilei de miercuri, AS Monaco – Borussia Dortmund, slovenul Damir Skomina a fost delegat. El va fi ajutat de asistenţii Jure Praprotnik şi Robert Vukan şi de aditionalii Matej Jug şi Slavko Vincici. Arbitru de rezervă va fi Tomaz Klancnik.

BARCELONA-JUVENTUS LIVE VIDEO SFERTURI CHAMPIONS LEAGUE. Meciurile Barcelona-Juventus şi AS Monaco-Borussia Dortmund vor putea fi urmărite LIVE pe FANATIK.RO, miercuri, de la ora 21:45.