News

Bătaie filmată lângă gara din Milano, între un român și doi polițiști. Agresorul a lovit inclusiv o femeie agent

Un bărbat din România a fost implicat într-o bătaie filmată în gara din Milano și a reușit ”performanța” să lovească doi polițiști, inclusiv o femeie agent.
19.06.2023 | 13:27
Bataie filmata langa gara din Milano intre un roman si doi politisti Agresorul a lovit inclusiv o femeie agent
Bătaie filmată lângă gara din Milano. Foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum românul l-a lăsat lat pe polițist cu un singur pumn. Polițiștii interveneau în gara din Milano încercând să oprească un scandal, mai exact doi bărbați care se luaseră la bătaie în via Vittor Pisani, aproape de gara din Milano.

Bătaie filmată în gara din Milano

Motivele acestui scandal sunt neclare, însă persoanele implicate ar fi un șofer și o persoană fără adăpost, care stătea în gară. Se pare că persoana fără adăpost e de fapt un cetățean român, care a reacționat violent atunci când polițiștii au încercat să intervină. Din imagini se vede cum acesta a lovit nu mai puțin de trei polițiști, conform Libertatea.

ADVERTISEMENT

Nu doar în Italia polițiștii au probleme cu anumiți cetățeni irascibili, drept dovadă incidentul de acum o lună din Constanța, unde doi polițiști au fost luați la bătaie de un șofer băut și încătușat, după ce nu avea permis de conducere. Individul a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe, însă acolo i-a dat un cap în nas unui agent, iar pe altul l-a mușcat de deget.

Procurorii îl vor cerceta acum pe individ pentru comiterea infracțiunilor de ultraj, precum și conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Se pare că bărbatul s-a urcat la volan beat, deși nu are permis de conducere, nefiind la prima ispravă de acest gen.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii spun că bărbatul a fost extrem de agresiv, verbal și fizic, față de oamenii legii, încă din momentul în care a fost depistat în trafic, astfel că a fost încătușat. Asta nu l-a oprit să-l lovească cu capul în nas pe unul dintre polițiști, în timp ce pe altul l-a mușcat de deget.

Dacă polițistul lovit în cap are nevoie de trei zile de îngrijiri medicale, cel mușcat de deget a avut nevoie de nu mai puțin de șapte zile de îngrijiri medicale, rana fiind serioasă. ”Bărbatul are antecedente penale, fiind condamnat anterior la închisoare pentru infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi contra persoanei. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore”, transmitea IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

În același timp, de data aceasta în Brăila, trei polițiști, inclusiv o femeie, au fost bătuți cu propriul baston de către un bărbat de 59 de ani, în timp ce oamenii legii încercau să-l imobilizeze. Oamenii legii au fost chemați atunci de un vecin pentru că agresorul vandaliza mai multe mașini pe stradă.

”La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecinul său provoacă distrugeri autoturismului aflat în proprietatea fiului său, pe o stradă din municipiul Brăila”, anunța IPJ Brăila.

ADVERTISEMENT

Conform surselor din anchetă, bărbatul fusese internat de mai multe ori la Psihiatrie, deci nu era pentru prima oară când le-a dat bătăi de cap vecinilor și polițiștilor. ”Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere“, a mai transmis IPJ Brăila.

ADVERTISEMENT
Tags: