News

Bătaie în avion. Un tânăr dezbrăcat a luat la pumni un alt pasager. Video

O bătaie care a avut loc într-un avion Boeing 777 al companiei Biman Bangladesh Airlines a devenit virală pe internet. Un tânăr dezbrăcat ia la pumni un alt pasager. Care e motivul
09.01.2023 | 08:06
Bataie in avion Un tanar dezbracat a luat la pumni un alt pasager Video
O bătaie a avut loc într-un avion Boeing 777. Conflict între un tânăr dezbrăcat și un alt pasager. Sursa foto: captură Twitter / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Incident grav la mare înălțime într-o cursă aeriană din Asia. Între doi pasageri aflați la bordul unei companii din Bangladesh a izbucnit un conflict care s-a încheiat cu pumni.

O bătaie a avut loc într-un avion Boeing 777. Conflict între un tânăr dezbrăcat și un alt pasager

Pe canalele de social media au apărut imagini cu doi pasageri aflați într-o luptă fizică, într-un avion Boeing 777 al Biman Bangladesh Airlines. Filmarea a devenit virală.

ADVERTISEMENT

În clipul apărut pe Twitter se observă în primă fază un tânăr fără cămașă. Aflat în picioare pe culoarul din avion, acesta lovește un alt pasager care este așezat.

Potrivit site-ului The Business Standard, bărbatul așezat îl plesnește inițial pe atacator, iar acesta din urmă începe să îl lovească cu pumnii.

ADVERTISEMENT

După câteva secunde în care ”livrează” o serie de pumni asemenea unui boxer, tânărul agresor este oprit. Ceilalți pasageri din avion au intervenit și au încercat să îl calmeze.

Acest incident a fost consemnat într-o cursă Boeing 777 a celor de la Biman Bangladesh. Ruta zborului, data și ora acestui incident rămân necunoscute.

ADVERTISEMENT

Incidentele la mare înălțime, destul de frecvente în Asia

Astfel de incidente cum a fost cel petrecut în zborul Biman Bangladesh Arlines sunt destul de des întâlnite în Asia.

În mai 2022, la bordul aceleiași companii, o altă luptă a izbucnit între o femeie și un bărbat.

ADVERTISEMENT

Și mai recent, în ultima săptămână din decembrie, un alt videoclip similar celui din Bangladesh a devenit viral pe internet.

O altă filmare dintr-un zbor Thai Smile Airways (n.r. companie din Thailanda) aflat pe ruta Bangkok – Kolkata a arătat alți doi pasageri într-o altercație fizică.

La acea dată, conflictul a fost unul mult mai tensionat, întrucât în avion s-a declanșat o bătaie generală, cu mai mulți pasageri implicați.

Alți pasageri și echipajul avionului au încercat să-i liniștească pe oamenii recalcitranți. Chiar căpitanului cursei i s-a cerut să cheme ajutor.

ADVERTISEMENT
Tags: