News

Bătrână din București, jefuită de doi bărbați care s-au dat drept medici ce strâng bani pentru o biserică

O bătrână din București fost jefuită de doi bărbați care s-au dat drept medici ce strâng bani pentru o biserică.
22.07.2021 | 19:08
Batrana din Bucuresti jefuita de doi barbati care sau dat drept medici ce strang bani pentru o biserica
ADVERTISEMENT

O bătrână din București a fost jefuită de doi bărbați. Aceștia au pretins că sunt medici străini care strâng banii pentru a renova o biserică. Femeia i-a primit pe cei doi în propria locuință.

Cei doi indivizi, cu vârstele de 34 și 37 de ani, sunt cercetați acum de oamenii legii din Capitală, scrie news.ro. Femeia a anunțat Poliția după ce a sesizat că i-a dispărut din casă o sumă de bani.

ADVERTISEMENT

Bătrână din București, jefuită de doi bărbați care s-au dat drept medici ce strâng bani pentru o biserică

O bătrână de 93 de ani din Capitală a fost jefuită de doi bărbați care s-au dat drept medici străini. Aceștia i-au spus femeii că strâng bani pentru renovarea unei biserici.

Cei doi bărbați i-ar fi furat bătrânei 3.000 de lei din locuință. Aceștia au intrat în locuința ei după ce au interacționat pe stradă sub pretextul că strâng fonduri pentru o biserică.

ADVERTISEMENT

Femeia i-a primit în casă, în cele din urmă. Aceștia au profitat și au reușit să sustragă din casă suma o sumă de bani. Femeia a cerut ajutorul autorităților după ce a realizat că îi lipsesc banii din locuință.

Ulterior, bătrâna a realizat că i-au dispărut 3.000 de lei din casă. Poliția Capitalei a anunțat, joi, că Secția 10 a fost sesizată în 16 iunie, prin intermediul unui apel la 112 efectuat de femeie.

ADVERTISEMENT

Au fost declanșate cercetări, astfel că Secția 10 de Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3,  identificat doi bărbaţi, de 34 şi 37 de ani.

„În baza probatoriului administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că cei doi bărbaţi ar fi abordat victima pe stradă şi, sub pretextul că sunt medici veniţi din străinătate pentru a strânge fonduri necesare la renovarea unei biserici, au determinat persoana să îi primească în casă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, bărbaţii ar fi revenit la adresă de unde ar fi sustras peste 3.000 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Unul dintre cei doi bărbați a fost arestat preventiv în altă cauză. Celălalt a fost reținut miercuri și se află în arest la domiciliu la momentul actual.

Cercetările continuă la Secția 10 de Poliție din București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

ADVERTISEMENT
Tags: