News

Piedone exclude orice retragere din cursa pentru Primăria Capitalei. „Pe cuvântul meu, mă duc în prăpastie și nu mă întorc”

Piedone spune că va merge până la capăt la București. „Este exclus a mă retrage de la Primăria Capitalei. Exclus! Exclus! Exclus!”
25.04.2024 | 09:35
Piedone exclude orice retragere din cursa pentru Primaria Capitalei Pe cuvantul meu ma duc in prapastie si nu ma intorc
Piedone spune că astăzi este „poziționat pe primul loc” în cursa electorală / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a declarat, miercuri seara, că exclude orice retragere din cursa electorală. Piedone a adăugat că nu înțelege de ce liderilor PSD și PNL „le-a puțit” persoana sa.

Piedone: „Pe cuvântul meu, mă duc în prăpastie și nu mă întorc”

Cristian Popescu Piedone a declarat, miercuri seara, că nu va renunța la candidatura sa pentru Primăria Generală. Piedone a spus că, indiferent de rezultatele scrutinului din 9 iunie, angajamentul lui față de cetățeni are o valoare mai mare decât „degringolada coaliției” PSD-PNL.

ADVERTISEMENT

„L-am urmărit în detaliu pe domnul Marcel Ciolacu. Acest partid mic, PUSL, are propria lui coloană vertebrală și asta se numește Piedone. Nu mă dezic de la nimic. Eu mi-am depus candidatura, pe cuvântul meu, mă duc în prăpastie și nu mă întorc. Este exclus a mă retrage de la Primăria Capitalei. Exclus! Exclus! Exclus! Indiferent de rezultatul votului, cuvântul meu în fața cetățenilor valorează mai mult decât degringolada coaliției”, a declarat Piedone la România TV.

Ar fi susținut-o pe Gabriela Firea

Primarul Sectorului 5 a spus că PSD și PNL trebuiau să meargă de la început cu Gabriela Firea și el ar fi susținut-o, pentru că Nicușor Dan trebuie învins.

ADVERTISEMENT

„Cel bun care trebuia să fie candidat, și aici vorbesc de Gabriela Fierea, dacă o acceptau la începuturi. Dacă spuneau de la început „o susținem pe Gabriela Firea”, era altceva. Trebuiau să aibă verticalitatea să își asume! Atunci eu le-am cerut celor doi președinți de partid, dacă acceptau ca PUSL să intre în această alianță, să ne măsurăm, vedeam care era cel mai bun, pentru că trebuie să îl înfrângem pe Nicușor Dan.

Nu știu de ce le-a ‘puțit’ Piedone. Dacă îl alegeau pe Piedone sau pe Gabriela Firea de la începuturi cu siguranță astăzi eram în spatele Gabrielei Firea și o susțineam”, a spus Piedone.

ADVERTISEMENT

„Eu astăzi sunt poziționat pe primul loc”

Cristian Popescu a reiterat ideea că episoadele candidatului comun al coaliției la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, la care acum s-a renunțat, au dezorientat și dezamagit electoratul, care acum se întoarce spre el. Piedone a mai spus că va lansa proiecte ci un „contract cu cetățenii”.

„Electoratul s-a schimbat. Oamenii s-au săturat. Pe mine degringolada coaliției mă favorizează, iar acest lucru se va vedea la alegerile din 9 iunie. Eu astăzi sunt poziționat pe primul loc, mi-am ocupat locul. Eu simt zilnic ceea ce trăiesc în teritoriu, iar ei abia acum încep să simtă, că au coborât acum din Olimp.

ADVERTISEMENT

La mine nu vor exista proiecte, eu voi lansa ceva ce se numește „contract cu cetățenii”. Apoi, în Săptămâna Mare, eu voi pleca în vacanță cu nepoții, pentru că eu îmi permit, spre deosebire ei. Eu am băgat sămânța în pământ, ei abia azi au băgat-o, nu au cum să culeagă roadele. Nu le ajunge timpul”, a spus Cristian Popescu Piedone.

 

ADVERTISEMENT