Life

Băutura pe care dr. Vlad Ciurea recomandă să o consumi după ce te-ai trezit. Curăță tubul digestiv și te menține tânăr

Medicul Vlad Ciurea spune că e bine să consumi această băutură după ce te-ai trezit. Poate curăța tubul digestiv și te menține tânăr.
02.03.2024 | 07:00
Bautura pe care dr Vlad Ciurea recomanda sa o consumi dupa ce teai trezit Curata tubul digestiv si te mentine tanar
Băutura pe care dr. Vlad Ciurea recomandă să o consumi după ce te-ai trezit. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Medicul Vlad Ciurea spune că o băutură banală curăță tubul digestiv și te menține tânăr. Trebuie să o consumi imediat după ce te-ai trezit pentru a te putea bucura de toate beneficiile sale.

Băutura pe care dr. Vlad Ciurea recomandă să o consumi după ce te-ai trezit

Medicul Vlad Ciurea are mereu sfaturi utile. De această dată, el a vorbit despre băutura care face minuni pentru organismul nostru. Trebuie să o consumi după ce te-ai trezit neapărat.

ADVERTISEMENT

Aceasta curăță tubul digestiv și de asemenea te menține tânăr. Într-adevăr, se consumă și pe parcursul zilei, însă cel mai bun efect îl are dimineața. Totodată, ea este și cea care ne activează organismul.

Este vorba despre banala apă. Medicul Vlad Ciurea spune că imediat după ce ne-am trezit, trebuie să deschidem geamurile larg și să facem exerciții de respirație. Odată încheiat acest obicei, trebuie să bem două pahare de apă.

ADVERTISEMENT

Primul pahar de apă, precizează medicul, curăță tubul digestiv. Cel de-al doilea pahar, pe de altă parte, ne pornește practic organismul. Astfel, ar fi bine să ne începem ziua cu acest obicei dacă vrem să ne simțim bine.

Apa pe stomacul gol curăță tubul digestiv și te menține tânăr

„Dimineața, trebuie să ne trezim cât mai devreme, să deschidem geamurile larg și să facem câteva exerciții de inspirație și expirație. Acele mici exerciții fizice ajută creierul să se încălzească, să pornească toate circuitele.

ADVERTISEMENT

Apoi, să bem două pahare de apă la temperatura camerei. Primul este extraordinar, pentru că evacuează toate “dejectele” tubului digestiv. Al doilea pahar cu apă este foarte bun pentru că intră în circulație și pune “locomotiva” în mișcare.

(…) Apa trebuie să fie plată și trebuie să bem apă, nu cafea. Primul lucru este apă pe stomacul gol. Apă plată, nu cu gheață, nu cu alte ingrediente, nu cu alte substanțe. Dacă vreți, apă cu lămâie”, a spus medicul Vlad Ciurea.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, apa curăță tubul digestiv, ne ajută să ne menținem tineri. Pe de altă parte, băutul celor două pahare de apă nu este singurul obicei pe care trebuie să îl avem, completează medicul.

Vlad Ciurea ne recomandă să ne începem fiecare dimineață cu un zâmbet și cu gânduri pozitive. De asemenea, chiar dacă lucrurile merg prost, sau nu așa cum ne-am fi dorit este bine să inspirăm aer adânc și să fim optimiști.

ADVERTISEMENT
Tags: