Sport

Bayern Munchen, opt goluri într-o repriză în Bundesliga! Kane a înscris de la mijlocul terenului

Bayern Munchen dă semne de revenire după un start de sezon în care nu a reușit să se impună ca lider al campionatului. Echipa lui Tuchel a înscris de 8 ori într-o singură repriză, iar Kane a reușit un hat-trick.
28.10.2023 | 20:31
Bayern Munchen opt goluri intro repriza in Bundesliga Kane a inscris de la mijlocul terenului
Kane a reușit să înscrie de la jumătatea terenului
ADVERTISEMENT

Bayern Munchen a obținut o victorie spectaculoasă împotriva celor de la Darmstadt, într-un meci care s-a încheiat cu scorul de 8-0. Această performanță impresionantă subliniază forța și calitatea echipei bavareze în Bundesliga și arată de ce sunt considerați unul dintre cele mai puternice cluburi de fotbal din lume.

Kane a înscris de la jumătatea terenului

Harry Kane a fost eroul acestei partide. Englezul a reușit să înscrise nu mai puțin de trei goluri pentru Bayern Munchen, iar una din reușite a fost semnată de la jumătatea terenului. Cu un hat-trick în cont, Kane a demonstrat încă o dată calitățile sale de marcator și influența sa asupra echipei. Golurile lui Kane au fost înscrie în minutele 51, 69 și 88.

ADVERTISEMENT

Leroy Sane a fost un alt jucător de marcă pentru Bayern. Neamțul a reușit să înscrie de două ori în poarta lui Darmstadt. Sane a reușit să înscrie cele două goluri în mai puțin de 10 minute. Prima reușită a venit în minutul 56, iar al doilea a fost înscris în minutul 64.

Jamal Musiala a contribuit și el cu două goluri la victoria categorică a lui Bayern Munchen. Tânărul talent al formației lui Tuchel a reușit să marcheze în minutele 60, respectiv 76. Musiala a fost adus de la Chelsea, în 2019.

ADVERTISEMENT

Thomas Muller a completat lista marcatorilor cu un gol reușit în minutul 71. Cu experiența sa și abilitățile de lider, Müller a fost o prezență esențială în mijlocul terenului pentru Bayern. Thomas Muller joacă la Bayern din 2008.

Bayern a dat 8 goluri într-o repriză

Partida dintre cele două formații nu a fost lipsită de incidente. Nu mai puțin de 3 cartonașe roșii a arătat arbitrul partidei. Prima eliminare a venit în contul lui Bayern. Kimmich a primit roșu încă din minutul 4. Gjasula și Maglica au fost și ei eliminați în minutele 21, respectiv 41.

ADVERTISEMENT

Duelul dintre Bayern și Darmstadt a fost unul echilibrat până la pauză. La cabine, scorul pe tabelă arăta 0-0. Kane a fost cel care a spart gheața pentru gazde. Fostul jucător al celor de la Tottenham a reușit să spargă gheața în minutul 51.

Cele 8 goluri înscrise de Bayern Munchen nu au fost doar pentru spectacol. Grație celor 8 reușite, echipa lui Tuchel a devenit formația cu cel mai bun atac din Bundesliga. Bavarezii au în total 25 de goluri marcate în acest sezon, cu unul peste rivalii de la Stuttgart și Leverkusen.

ADVERTISEMENT

În urma acestui rezultat, Bayern Munchen ocupă poziția a 3-a în campionat, la un punct în spatele lui Stuttgart și la două lungimi în urma celor de la Leverkusen. În cealaltă tabără, Darmstadt este pe locul 12 și are 3 înfrângeri în ultimele 5 duleuri de campionat.

ADVERTISEMENT