Sport

Scenariu „negru” pentru Bayern Munchen: „Ar fi blestemul lui Kane să nu ia campionatul!”

Mihai Stoica a făcut un scenariu „negru” pentru Bayern Munchen, spunând că dacă bavarezii nu câștigă campionatul ar fi vorba doar despre blestemul lui Harry Kane.
24.10.2023 | 20:15
Scenariu negru pentru Bayern Munchen Ar fi blestemul lui Kane sa nu ia campionatul
Scenariu „negru” pentru Bayern Munchen. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului a continuat ideea și a mai spus că ar fi și mai interesant dacă Bayern nu câștigă campionatul, iar Tottenham va reuși să câștige Premier League.

Scenariu „negru” pentru Bayern Munchen

Mihai Stoica a vorbit despre un scenariu „negru” pentru Bayern Munchen, amintind de celebrul blestem al lui Harry Kane: „Ca Bayern să nu ia campionatul, ar fi blestemul lui Kane.

ADVERTISEMENT

Ar fi și mai clar dacă Bayern nu ia campionatul, Tottenham să câștige Premier League și să nu iasă nici golgheter în Bundesliga, după ce a fugit de Haaland. Nu, Bayern va lua campionatul și Kane va fi golgheter”.

Mihai Stoica a analizat și cine va deveni un antrenor important dintre Xabi Alonso, Steven Gerrard și Frank Lampard: „Dintre Lampard, Steven Gerrrard și Xabi Alonso, Xabi Alonso ajunge mare de tot ca antrenor”.

ADVERTISEMENT

„Lampard cred că se lasă, Steven Gerrard a ajuns prin Arabia Saudită. Dar Xabi Alonso cred că va ajunge mare de tot, pentru că l-am văzut, știe să-și aleagă jucătorii”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Îmi pun semne de întrebare în cazul lui Mac Allister!”

Mihai Stoica a comentat și meciul dintre Chelsea și Arsenal, scor 2-2, spunând că Ovidiu Petre a fost singurul membru din staff-ul FCSB-ului care nu a crezut că Chelsea poate să câștige meciul contra „tunarilor”, deși Arsenal pornea ca mare favorită.

ADVERTISEMENT

Totodată, Mihai Stoica a analizat și echipa lui Liverpool, spunând că Alexis Mac Allister pare că nu s-a integreat în echipă, spre deosebire de Dominik Szoboszlai și că Mohamed Salah pare că nu mai are chef de joc.

„Eram cu toții în cantonament și ne uitam la Arsenal-Chelsea, toți mergeam pe victoria lui Arsenal, mai puțin Ovidiu Petre. L-am întrebat pe ce se bazează, deși lui îi cam ies.

ADVERTISEMENT

În cazul celor de la Liverpool îmi pun semne de întrebare în privința lui Mac Allister, care nu se vede pe teren, Szoboszlai merge suprinzător de bine. Salah are meciuri bune, are cifre, dar pare că nu mai are chef, cred că vrea să plece de la Liverpool”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT