Fotbal intern

Becali, atac la Jura, arbitrul de la TAS: “Bate câmpii”

01.06.2018 | 12:41
Becali atac la Jura arbitrul de la TAS Bate campii

Becali, atac la Jura, arbitrul de la TAS. Patronul de la FCSB a fost deranjat de declaraţiile oferite de Cristian Jura, cu privire la procesul pe care Gigi Becali îl are cu CSA Steaua.

“E un caz interesant. Instanţa, într-o primă fază, s-a pronunţat deja. Marca şi toate chestiile au revenit clubului Steaua. În momentul de faţă, este doar o chestiune de a calcula care este prejudiciul care a fost cauzat pentru folosirea în această perioadă a mărcii Steaua, de către domnul Becali. Probabil că Steaua va câştiga, dar este o chestiune de calcul. Dânşii au cerut 37 de milioane de euro, instanţa a acceptat această sumă, contează la ce se vor raporta când vor face acest calcul”, a fost declaraţia lui Jura care l-a deranjat pe patronul de la FCSB.

Becali, atac la Jura, arbitrul de la TAS: “Să vină la mine, ca să-i dau lecţii”

Gigi Becali spune că arbitrul român de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne nu are dreptate şi motivează că instanţa nu poate cere un prejudiciu pe o perioadă mai mare de trei ani de zile: “El e vai de capul şi de mama lui. A fost tot aşa, împotriva mea.. Bate câmpii, să se ducă acasă, că nu are habar de lege. Ca să ştie Jura, prejudiciul nu poate fi luat decât după trei ani, că aşa spune legea. Lui Jura să-i spuneţi să mai înveţe carte, să vină la mine să-i dau lecţii de carte”, a spus Gigi Becali la PROX.

Becali, atac la Jura, arbitrul de la TAS
Becali, atac la Jura, arbitrul de la TAS

Citeşte şi:

Becali, ultimatum pentru Nemec: “Să se gândească, eu cred că acceptă”

Becali a ofertat un jucător de la Craiova: “Am dat 3 milioane €”