Sport

Becali, dezvăluiri de ultimă oră despre CSA Steaua. „Nu mai pot face fotbal!”

Gigi Becali a făcut dezvăluiri de ultimă oră despre CSA Steaua. Patronul FCSB a anunțat sfârșitul echipei de fotbal a „militarilor”.
25.09.2023 | 16:45
Becali dezvaluiri de ultima ora despre CSA Steaua Nu mai pot face fotbal
Gigi Becali a făcut dezvăluiri în războiul cu CSA Steaua. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut un nou anunț triumfător în lupta cu CSA Steaua pentru identitate și palmares. Patronul de la FCSB a precizat că în perioada următoare, echipa de fotbal a Ministerului Apărării nu va mai putea folosi marca.

Becali, dezvăluiri de ultimă oră despre CSA Steaua. „Nu mai pot face fotbal!”

Procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua s-a întors la Curtea de Apel, iar primul termen a avut loc pe 18 septembrie și s-a încheiat cu amânarea pentru începutul lunii octombrie. Gigi Becali a oferit primele reacții după Sepsi – FCSB 2-5, iar în discursul său, patronul a făcut un anunț devastator pentru CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a precizat că avocatul său a descoperit un act care ar urma să echivaleze cu sfârșitul echipei de fotbal a „militarilor”. Gigi Becali susține că CSA Steaua a înregistrat cu rea credință marca la OSIM pentru secția de fotbal. Inițial, Clubul Sportiv al Armatei ar fi precizat că vor înregistra marca doar pentru celelalte secții.

„Despre CSA ce să spun, o să vedeți cât de curând că nu vor mai avea voie să folosească numele de Steaua la fotbal. În 2-3 ani, nu știu. Ei marca au înregistrat-o cu rea credință. Acum a descoperit avocatul un act pe care trebuie să îl valideze instanța. Nouă nu ni-l dau cei de la OSIM. După ce îl validează instanța, în 30 de zile putem să facem revizuire. 

ADVERTISEMENT

Ei au vrut să înregistreze marca, l-au respins, au zis că se crează confuzie cu noi, cu Steaua de atunci. Au făcut recurs, s-a anulat, adică le-a respins. Apoi au revenit. Nu s-a pomenit niciodată asta la OSIM, revenire. Nu există revenire. Dacă e hotărâre definitivă, la revedere. Nu merge asta.

Nu pot să dau trei ani de pușcărie, revin și se anulează. Au venit și au spus că nu creează confuzie, deoarece ei folosesc marca la alte sporturi. Talpan a semnat. Tot Talpan apoi face înșelăciune, face fotbal și cere anularea noastră.

ADVERTISEMENT

„De ani de zile tot explic, dar lumea nu înțelege”

Cât de curând la instanță se va vedea și va fi anulată marca lor. Se va vedea că ei au făcut-o cu rea credință. Apoi o să facem plângere penală celor de la OSIM care au înregistrat asta. Nu trebuia să mai revină la o hotărâre definitivă. Ei fotbal nu pot face, clar, degeaba se dau peste cap. 

De ani de zile tot explic, dar lumea nu înțelege. ‘Trebuie să se asocieze cu un privat’. Păi cum? Nu există asociere cu un privat, există transformare. Parteneriat public-privat nu există. Există doar transformare, adică trebuie să dea secția cu totul de la început, cum i-a dat-o lui Păunescu. Ca să o dea cu totul trebuie să o dea pe hotărâre de guvern și trebuie să o dea în licitație. Scoate la licitație marca și tot”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali râde de CSA Steaua: „Acum nu mai promovează nici pe merit sportiv”

Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că va face plângeri pentru ca CSA Steaua să justifice banii pe care îi cheltuie cu secția de fotbal, ținând cont că „militarii” nu au dreptul de a promova în SuperLiga. Patronul FCSB-ului a râs de echipa lui Daniel Oprița, care are un început slab de sezon în liga secundă.

„Marca trebuie să o scoată de la 3,6 milioane de euro pe an. Ei sunt încurcați, nu au cum săo scoată la cap în niciun fel. Numai dacă vreodată vor face ceva penal. Oameni nevinovați pot să cadă în capcană și să facă lucruri penale fără să își dea seama. Pentru ce tu dai bani, dacă echipa nu poate promova? Ce faci cu echipa acum? 

Acum nu mai promovează nici pe merit sportiv, că îi bat ăia pe acolo. Nu intră nici în play-off. Așa face Domnul la mizerie. Când eram eu în pușcărie au vrut să mă distrugă definitiv. Controale la toate firmele. Așa e în România, hai mă să-l distrugem. N-au putut că nu a vrut Domnul. Dacă nu eram în pușcărie, câștigau ei marca atunci? Niciodată în viața lor”, a încheiat Gigi Becali.

Gigi Becali anunță sfârșitul CSA Steaua


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,35 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul FC Bihor – FCSB

ADVERTISEMENT
Bărbatul al cărui braț a fost găsit în râul Dâmbovița era condamnat pentru...
Bărbatul al cărui braț a fost găsit în râul Dâmbovița era condamnat pentru crimă. Nimeni nu i-a reclamat dispariţia
A făcut show înaintea luptei, însă nimeni nu se gândea la ce avea...
A făcut show înaintea luptei, însă nimeni nu se gândea la ce avea să se întâmple în ring! FOTO La final, era de nerecunoscut
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Imagini uluitoare la CFR Cluj – FCSB! Un gest caritabil, transformat într-o ironie...
Imagini uluitoare la CFR Cluj – FCSB! Un gest caritabil, transformat într-o ironie devastatoare la adresa jucătorilor lui Becali
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai...
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai aștepta să fie incluse
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
S-A AFLAT ADEVĂRUL! Cine i-a convins pe austrieci să ne lase în SHENGEN
S-A AFLAT ADEVĂRUL! Cine i-a convins pe austrieci să ne lase în SHENGEN
Daciana Sârbu, probleme după adopția fiicei ei. Cum a reușit să le depășească
Daciana Sârbu, probleme după adopția fiicei ei. Cum a reușit să le depășească
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Viața marcată de abuzuri și mariaje dezastruoase a actriței care te-a cucerit. Bărbatul...
Viața marcată de abuzuri și mariaje dezastruoase a actriței care te-a cucerit. Bărbatul celebru pe care l-a considerat iubirea vieții ei
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
Secretul cele mai delicioase piftii a fost împărtășit de Jamila: „Din acest motiv...
Secretul cele mai delicioase piftii a fost împărtășit de Jamila: „Din acest motiv nu ne iese”. Trucul de care trebuie să ții cont
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română