Sport

Omul care l-a impresionat pe Gigi Becali după 5-2 la Sepsi. „M-a convins”

FCSB a reușit o victorie spectaculoasă pe terenul lui Sepsi. Echipa lui Gigi Becali s-a impus cu 5-2 și privește cu optimism spre titlul de campioană. Remarcatul patronului a fost Lixandru, jucător care a oferit siguranță în apărare.
25.09.2023 | 13:09
Omul care la impresionat pe Gigi Becali dupa 52 la Sepsi Ma convins
Fotbalistul care L-A IMPRESIONAT pe Gigi Becali dupa Sepsi - FCSB 2-5. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost încântat de jocul echipei sale în duelul de la Sfântu Gheorge. FCSB a marcat 5 goluri în poarta celor de la Sepsi și s-a impus cu un categoric 5-2. Șut, Olaru, Coman, Popescu și Djokovic au înscris pentru bucureșteni, însă remarcatul patronului a fost Mihai Lixandru.

Becali își pune bazele în Lixandru

“Ce să-mi placă, mi-a plăcut faptul că noi am controlat jocul în permanență. Mingea numai la noi, ocazii peste ocazii. Nu ne-am retras și când ne-am retras puțin orice ocazie putea fi gol. Mi-a plăcut că l-am văzut pe Lixandru, că pot să îmi pun baza în el. 

ADVERTISEMENT

Fotbalist care într-un an sau doi o să vedeți voi cine va fi. Asta mi-a plăcut, că am descoperit un jucător, Lixandru, care tot auzeam de el, dar nu știam bine. Cu Tavi e posibil să fie o relansare, acum să vedem cum poate să joace acolo în stânga”, a spus Gigi Becali.

FCSB a fost nevoită să improvizeze în apărare. Cel mai bine plătit jucător al echipei, Chiricheș, încă se recuperează după o accidentare musculară. Dawa a fost suspendat pentru deplasarea de la Sfântul Gheorghe, iar Haruț nu a oferit siguranță în partida precedentă.

ADVERTISEMENT

Lixandru, folosit titular pentru prima dată

Astfel, echipa lui Becali a folosit cu succes o improvizație pe linia de fund. Mihai Lixandru, mijlocaș de profil, a fost folosit alături de Ngezana în centrul apărării. Lixandru a oferit siguranță FCSB-ului și este considerat de către patron un real câștig în lupta pentru titlu.

Mihai Lixandru este un mijlocaș în vârstă de 22 de ani. Are 1.84 înălțime și a fost adus de la Mioveni în sezonul 2022 – 2023. Lixandru a mai fost lăsat un an la fosta sa echipă pentru a prinde experiență. iar acolo a fost om de bază, cu 30 de apariții pentru prima echipă.

ADVERTISEMENT

Lixandru s-a întors în acest sezon la FCSB și a fost inclus în lotul primei echipe. Mijlocașul lui FCSB a debutat pentru echipă în derby-ul câștigat în fața celor de la FCU Craiova, scor 3-1. Atunci, el a intrat pe teren din postura de rezervă, în locul lui Djokovic, în minutele de prelungire ale partidei.

Noua descoperire a patronului a început să își facă loc în prima echipă încet, dar sigur. Lixandru a bifat minute contra celor de la Universitatea Craiova, Farul Constanța, Hermannstadt și Sepsi. În total, Lixandru a jucat în 5 partide pentru FCSB și a fost o singură dată titular, contra lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

FCSB domină Liga I în acest an. Echipa lui Gigi Becali are 25 de puncte după primele 10 etape. 8 victorii, 1 egal și o înfrângere este bilanțul FCSB-ului, care ocupă primul loc, urmată în clasament de CFR. Pentru FCSB, urmează duelul din deplasare contra celor de la Bihor Oradea, din Cupa României.

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate, în fiecare luni, marți și vineri, pe FANATIK.RO, de la 10:30. Show-ul se poate vedea în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

  • 1,23 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2” la meciul FC Bihor – FCSB

Becali a fost impresionat de un jucator

 

ADVERTISEMENT