Sporturi

Belinda Bencic, decizie inedită după ce a ajutat-o pe Simona Halep! ”Va fi primul lucru pe care îl voi face”

24.02.2019 | 09:08
Belinda Bencic decizie inedita dupa ce a ajutato pe Simona Halep Va fi primul lucru pe care il voi face

Jucătoarea de tenis Belinda Bencic a luat o decizie inedită după ce a ajutat-o pe Simona Halep să-și păstreze locul 2 în clasamentul WTA. Sportiva din Elveția a câștigat surprinzător turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, învingând-o în finală pe cehoaica Petra Kvitova.

Belinda Bencic, locul 45 WTA, s-a impus cu scorul de 6-3, 1-6, 6-2 și a câștigat al treilea turneu din carieră, după cele de la Eastbourne și Toronto din 2015. Dacă Petra Kvitova, locul 4 WTA, ar fi câștigat competiția din capitala Emiratelor Arabe Unite, atunci ea ar fi depășit-o pe Simona Halep și ar fi urcat pe poziția secundă a ierarhie.

Belinda Bencic sărbătorește câștigarea turneului de la Dubai
Belinda Bencic sărbătorește câștigarea turneului de la Dubai

Belinda Bencic, decizie inedită după ce a ajutat-o pe Simona Halep: ”E momentul să fac asta”

”Tatăl meu spunea întotdeauna că nu înțelege astfel de lucruri, de ce să îți riști viața fără sens. Bungee-jumping pare teribil, într-adevăr, dar saltul din avion e pe lista dorințelor mele arzătoare. Trebuie să fac și asta cândva”, este decizia inedită luată de Belinda Bencic în timpul conferinței de presă de după finala câștigată cu Petra Kvitova, victorie care a ajutat-o pe Simona Halep să-și păstreze locul 2 în clasamentul WTA.

”Știți ceva, de ce să nu o fac chiar acum? Va fi primul lucru pe care îl voi face mâine dimineață! Provoc multe palpitații pe terenul de joc, acum e momentul să fac asta și în afara lui. Nu glumesc”, a mai spus jucătoarea elvețiană de 21 de ani, conform site-ului oficial al WTA.

Înainte de a câștiga trofeul, Belinda Bencic a învins-o pe Simona Halep în sferturile de finală ale truenului de mla Dubai. Românca a revenit în țară pentru o săptămână de relaxare înaintea plecării spre Statele Unite ale Americii, acolo unde va participa la competiția de la Indian Wells.