Life

Bella din La Bloc, lovită de ghinioane după ce s-a terminat serialul: „Nu a fost să fie pentru mine”

Ce s-a ales de Bella din La Bloc după încheierea serialului. Actrița Alina Chivulescu este urmărită de ghinioane în ultima perioadă.
05.09.2023 | 09:08
Bella din La Bloc lovita de ghinioane dupa ce sa terminat serialul Nu a fost sa fie pentru mine
Alina Chivulescu, urmărită de ghinioane după ce a jucat rolul Bellei din La Bloc. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Chivulescu este urmărită de ghinioane de când s-a terminat serialul La Bloc. Fosta actriță de la Pro TV a făcut dezvăluiri despre viața sa și a mărturisit că nu trece printr-o perioadă prea bună din anumite puncte de vedere.

De ce nu a mai apărut Bella din La Bloc la televizor. Alina Chivulescu are ghinion

Alina Chivulescu a făcut senzație în rolul Bellei din serialul la Bloc. O întreagă țară a îndrăgit-o, dar acum, ajunsă la 49 de ani, parcă este urmărită de ghinioane. După încheierea proiectului fenomen, actrița a mai primit câteva roluri.

ADVERTISEMENT

A apărut chiar în Las Fierbinți, în telenovela Fructul oprit de la Antena 1, în Aniela, Sub clar de lună și O nouă viață. De asemenea, ea jucat și în filmele Omul zilei, Orient Express, Ho Ho Ho, #Selfie și #Selfie 69.

Dar în ultimii ani, Alina Chivulescu a intrat într-un con de umbră. Nu a renunțat niciodată la cariera artistică, chiar dacă a fost mai mult plecată din țară, după ce soțul ei, Dan Chișu, s-a stabilit pe Coasta de Aur. 

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, crede ea, ghinionul a împiedicat-o să revină „pe sticlă”. Într-un interviu acordat recent, a recunoscut că a participat la mai mult casting-uri, dar niciunul nu a fost cu succes.

„Am fost alături de alți colegi de-ai mei la diverse provocări profesionale. Pe scurt, am dat curs unor castinguri. Numai că nu a fost să fie pentru mine! (…) Eu încerc să-mi fac meseria. Datoria mea e să încerc, motiv pentru care, ca orice alt actor merg la casting. Doar că nu s-au legat lucrurile!”, a declarat Bella din La Bloc pentru cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

Nici cu teatrul nu-i merge prea bine. La început de pandemie, mai multe spectacole au murit încă din fașă, s-ar putea spune, iar acum nu-i rămâne decât să aștepte un proiect care să i se potrivească, pentru a putea reveni la meseria care a consacrat-o și care îi este atât de dragă.

„Și la teatru au fost proiecte care s-au stins atunci, în primele luni ale pandemiei când toată lumea, vrând, nevrând, a trebuit să se supună anumitor reguli. Atunci când nu te afli pe statul de plată a unor teatre, atunci asta e tot ce poți să faci.

ADVERTISEMENT

Adică să joci în proiecte care se desfășoară pe un anumit timp și să aștepți șansa următoare. Or să apară și ofertele pentru mine! Eu le aștept, fiindcă eu cred că ele o să vină!”, a adăugat Alina Chivulescu.

Spune pas emisiunilor America Express și Survivor România

Chiar dacă nu mai are succesul răsunător de altădată, Alina Chivulescu nu s-ar încumeta niciodată să plece într-o aventură precum America Express sau să accepte provocarea Survivor România. E sinceră și afirmă cu nu ar face față.

„Ei bine, eu nu aș putea participa la așa ceva. Oricât de tare mi-aș dori, fizic nu aș face față. Nu e cazul să visez altceva. Realitatea îmi indică clar că pot fac e sau nu pot face. Eu nu aș putea face așa ceva. Mai degrabă mi-aș încurca partenerul, dacă prin absurd să zicem că aș accepta așa ceva!”, a mai spus Alina Chivulescu.

ADVERTISEMENT