Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bergodi, culise despre antrenorul Cristi Chivu. „Putea fi în locul lui Inzaghi”

Cristiano Bergodi a vorbit despre Cristian Chivu, omul care ar putea deveni antrenor la Inter Milano.
14.09.2023 | 12:10
Bergodi culise despre antrenorul Cristi Chivu Putea fi in locul lui Inzaghi
Cristiano Bergodi vorbește despre Bergodi CVristi Chivu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristian Chivu este unul dintre oamenii pe care cei de la Inter îi urmărește pentru a deveni antrenorul principal al echipei. Acesta a fost aproape să semneze cu echipa în primăvară, când Inzaghi era la un pas să fie demis.

Bergodi, despre cum e văzut Cristi Chivu în Italia

Chiar dacă nu a ajuns la echipa mare a lui Inter, Chivu, antrenorul echipei de tineret, rămâne o variantă pentru momentul în care echipa va rămâne fără actualul tehnician, Simone Inzaghi.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi, italianul care antrenează din 2005 în România, a vorbit despre cum este perceput Chivu în Italia, spunând că este foarte apreciat de cei de la Inter.

În același timp, Bergodi a vorbit și despre Inzaghi, pe care l-a avut elev la Lazio, când era secundul echipei, spunând că este un antrenor foarte bun deși ca jucător nu excela la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Despre Chivu se vorbește frumos în Italia. Se vorbea la un moment dat că poate veni la prima echipă. S-a vorbit mult despre Chivu, că ar putea veni la prima echipă, când Inzaghi nu a avut rezultate.

Chivu a declarat că preferă să stea în Italia cu echipa de tineret și după să ia o echipă mare. Are ambiția de a antrena în Italia. Nu e ușor, în Italia nu e ușor. Inzaghi, după o perioadă grea, a reușit să meargă în finală de Champions League.

ADVERTISEMENT

L-am antrenat pe Inzaghi la Lazio, când eram secund, în 2004. Era greu cu el la antrenamente, era lent. Lupta, dar nu era cine știe ce. Vedeți cum e, incredibil, ca antrenor s-a schimbat situația. E perceput ca un antrenor foarte bun”, a spus Bergodi, la SUFLET DE RAPIDIST.

Cristian Chivu s-a retras din cariera de fotbalist în 2014, după șapte sezoane la Inter, alături de care a cucerit trofeul Champions League. Între 2018 și 2018 a fost analist UEFA, iar din 2018 se ocupă doar de juniorii lui inter. În 2021 a fost numit antrenor la echipa U19, lotul Primavera, alături de care a jucat în Youth League și alături de care a devenit campion.

ADVERTISEMENT

Lucian Ionescu și Robert Niță vă așteaptă la SUFLET DE RAPIDIST în fiecare marți, de la 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, pe FANATIK.RO. Reluarea are loc joi, de la ora 17:30, pe Facebook și Youtube.

Bergodi, despre viața lui Cristian Chivu în Italia

ADVERTISEMENT