Sport

Bernd Storck, mesaj pentru Cristiano Bergodi după Rapid – Sepsi 0-1: ”Îi urez mult noroc”. Ce obiectiv a stabilit pentru elevii săi

Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat înfruntarea cu Rapid, scor 1-0, din etapa cu numărul 4 a play-off-ului SuperLigii, și păstrează șanse la locurile care duc în Europa.
15.04.2024 | 23:57
Bernd Storck mesaj pentru Cristiano Bergodi dupa Rapid  Sepsi 01 Ii urez mult noroc Ce obiectiv a stabilit pentru elevii sai
Declarațiile lui Bernd Storck după Rapid - Sepsi 0-1. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sepsi Sf. Gheorghe a reușit să plece cu toate cele trei puncte puse în joc la meciul cu Rapid, după ce s-a impus cu 1-0. Elevii lui Bernd Storck păstrează șanse la un loc de cupe europene după victoria din Giulești, din etapa cu numărul 4 a play-off-ului.

Bernd Storck, mesaj pentru Bergodi după Rapid – Sepsi 0-1

În ultimele minute ale înfruntării din Giulești, suporterii rapidiști i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi. Formația vișinie nu a obținut nicio victorie în această ediție a play-off-ului și a ajuns la 16 puncte în spatele liderului FCSB.

ADVERTISEMENT

„Suntem mereu cu voi, suntem mereu cu voi, voi vă bateți joc de noi”, a fost scandarea galeriei din finalul partidei cu formația covăsneană.

Bernd Storck i-a transmis un mesaj omologului de la Rapid la interviul de după meci și a reamintit de victoria obținută de elevii lui Bergodi în fața lui FCSB, scor 4-0, în ultima etapă a sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

”Eu nu sunt responsabil pentru situația de aici. Îi urez mult noroc antrenorului. El e un antrenor bun. Rapid a bătut-o pe FCSB în urmă cu trei săptămâni.

Noi am fost mai norocoși azi. Avem o echipă bună. Toată lumea e pregătită. Ștefănescu a venit de pe bancă și a făcut diferența. A fost o victorie meritată”, a declarat Bernd Storck.

ADVERTISEMENT

Bernd Storck, după Rapid – Sepsi 0-1: ”Ne luptăm pentru un loc de cupe europene”

După ce jucătorii săi s-au apropiat la patru puncte de Universitatea Craiova, ocupanta locului secund în clasament, Bernd Storck a declarat că obiectivul principal este obținerea unei poziții care duce în Europa.

”Ne luptăm pentru un loc de cupe europene. Avem un meci important pentru Craiova. Dacă câștigăm, suntem în joc. Cosmin Matei va fi înapoi la echipă în scurt timp.

ADVERTISEMENT

Se antrenează. Păun a putut merge și sper că va reveni în scurt timp la antrenamente.”, a declarat Bernd Storck, după Rapid – Sepsi 0-1.

ADVERTISEMENT