Sport

Etapa 7 din play-off în Liga 2. Corvinul, victorie după o revenire spectaculoasă cu CSC Șelimbăr. Cum arată clasamentul

Corvinul a câștigat duelul de pe teren propriu cu CSC Șelimbăr, scor 3-1, în ultimul meci al etapei a 7-a din play-off-ul Ligii 2.
29.04.2024 | 16:53
Etapa 7 din playoff in Liga 2 Corvinul victorie dupa o revenire spectaculoasa cu CSC Selimbar Cum arata clasamentul
Corvinul Hunedoara a câștigat pe teren propriu, scor 3-1, cu CSC Șelimbăr. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
29-04-2024
11:27

Corvinul Hunedoara - Șelimbăr 3-1 (Câmpan, Coman 50, Bradu 85 / Gîț 8)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. Corvinul Hunedoara s-a impus spectaculos în duelul de pe teren propriu cu CSC Șelimbăr, scor 3-1, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 2. Duelul echipelor care nu au drept de promovare s-a încheiat cu victoria categorică a gazdelor. 

Liga 2

Min. 85: GOOOL Corvinul Hunedoara! Iacob îi pasează excelent lui Bradu, care înscrie cu un șut din interiorul careului. 

Min. 50: GOOL Corvinul Hunedoara! Coman l-a învins pe Roșca din fața porții. Atacantul a înscris cu o lovitură de cap. 

Min. 34: GOOL Corvinul Hunedoara! Câmpan este lansat excelent și înscrie cu un șut peste portarul Roșca. 

Min 8 – Goool Șelimbăr! 0-1. Gîț deschide scorul cu o lovitură de cap spectaculoasă

Min 1 – A început meciul

Corvinul: Blaga – Fl. Iacob, Lică, Velisar, D. Pop – Al. Neacșa (cpt.), M. Chindriș – Hergheligiu, Nic. Pîrvulescu, Câmpan – M. Coman. Rezerve: Lefter – Hrezdac, Ant. Manolache, Seb. Ion, Lupu, Predică, Ad. Nicolae, Bradu, T. Mitran. Antrenor: Florin Maxim.

CSC Șelimbăr: Al. Roșca – Gîț, Palmeș, Natea (cpt.), Ct. Alexe – Panos, Tud. Călin – Monea, C. Soare, Al. D. Pop – Visic. Rezerve: Bumbar – Rodri Hernando, Fl. Mitrea, R. Gherman, Rotund, Gab. Deac, Moussinga, Schieb, Ayine. Antrenor: Claudiu Niculescu.

28-04-2024
12:56

Gloria Buzău, victorie cu CS Mioveni

Gloria Buzău a învins pe teren propriu, scor 1-0, pe CS Mioveni, în etapa a 7-a a play-off-ului din Liga 2, și a luat o opțiune serioasă pentru promovarea directă.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Chică-Roșă (47).

l2p

Într-un meci din runda a 5-a a play-out-ului din Liga 2, Chindia Târgoviște s-a impus, în deplasare, scor 2-0, în fața Progresului Spartac. Golurile au fost înscrise de Fedele (75) și Zivkovic (89).

l2p

27-04-2024
08:16

CSA Steaua, victorie în play-out. Rezultate complete

Meciuri spectaculoase în Liga 2 atât în play-off cât și în play-out. Iată rezulatele a șase partide și clasamentul în play-off. 

Clasament play-off Liga 2
Clasament play-off Liga 2

În play-out, lupta pentru evitarea retrogradării rămâne la fel de palpitantă după ultimele rezultate. 

Clasament play-out Liga 2
Clasament play-out Liga 2

ACS Viitorul Tg. Jiu – Tunari 1-2 (Brînzan 11/ Gheorghe 21, Borcea 58)
CSA Steaua – CSM Slatina 2-0 (Vârtej 7, Heras 40 )
CSC Dumbrăvița – Metaloglobus 0-2 (Cazan 42, Zakir 89)
CSM Reșița – Ceahlăul 3-2 (Drăghiceanu 32 pen., Burlacu 51, 82/ Buziuc 45+3, Moraru 14,)
Unirea Dej – FC Argeș 1-0 (Hofman 69)
Csikszereda – Unirea Slobozia 0-1 (Cojocari 4)

Unirea Slobozia are deja garanția că va juca în SuperLiga, începând cu sezonul 2024-2025. Ialomițenii au obținut promovarea directă în runda a șasea. Lupta continuă, însă, pentru celelalte echipe din play-off, dar și pentru formațiile din play-out. Etapa 5 din play-out și etapa 7 din play-off în Liga 2 programează meciuri foarte interesante.

CSA Steaua – CSM Slatina, Csikszereda – Unirea Slobozia, Gloria Buzău – CS Mioveni și Corvinul – CSC Șelimbăr, live video online, în etapa 5 din play-out și etapa 7 din play-off în Liga 2

Unirea Slobozia a promovat matematic în SuperLiga, după victoria cu 1-0 obținută pe terenul lui CS Mioveni. Antrenorul Adrian Mihalcea a anunța deja că formația ialomițeană își propune să se mențină pe prima scenă. Până atunci, Unirea poate să influențeze ierarhia din play-off în cele patru meciuri pe care le mai are de jucat până la finalul sezonului. Primul este cel contra celor de la Csikszereda.

ADVERTISEMENT

Duminică, Gloria Buzău – CS Mioveni este duelul care îi poate duce și pe buzoieni mai aproape de promovarea directă. Luni se joacă partida dintre Corvinul Hunedoara, finalista Cupei României, și CSC Șelimbăr. Duelul este unul fără miză reală, deoarece niciuna dintre trupe nu are drept de promovare.

În play-out, CSA Steaua primește vizita lui CSM Slatina, iar FC Argeș se deplasează la Dej, pentru partida cu Unirea. CSM Reșița joacă acasă cu Ceahlăul Piatra Neamț, iar duminică Progresul primește vizita Chindiei.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partidele etapei din play-out play-off în Liga 2

În această etapă, partidele de play-off vor fi televizate pe canalele Digisport 1 și Prima Sport 1. Partidele pot fi urmărite și pe FANATIK.ro în format LIVE VIDEO.

În prezent, sigură de promovarea directă este Unirea Slobozia, în timp ce Gloria Buzău, Csikszereda și CS Mioveni se luptă pentru cea de-a doua poziție care garantează accederea directă în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Program și clasament play-off și play-out Liga 2

Sâmbătă se joacă cinci dintre cele șase partide programate în play-out. Etapa 5 din play-out și etapa 7 din play-off în Liga 2 se va disputa conform următorului program:

Sâmbătă, 27 aprilie

  • ora 11:00 ACS Viitorul Tg. Jiu – Tunari
  • ora 11:00 CSA Steaua – CSM Slatina
  • ora 11:00 CSC Dumbrăvița – Metaloglobus
  • ora 11:00 CSM Reșița – Ceahlăul
  • ora 11:00 Unirea Dej – FC Argeș
  • ora 11:30 Csikszereda – Unirea Slobozia (Digisport 1, Prima Sport 1)
ADVERTISEMENT

Duminică, 27 aprilie

  • ora 11:00 Progresul Spartac – Chindia Târgoviște
  • ora 11:00 Gloria Buzău – CS Mioveni (Digisport 1, Prima Sport 1)

Luni, 28 martie

  • ora 15:00 Corvinul – CSC Șelimbăr (Digisport 1, Prima Sport 1)

Clasament play-off Liga 2

clasament play-off liga 2

Clasament play-out Liga 2

clasament play-out liga 2

Cote pariuri în meciurile din etapa 5 din play-out și etapa 7 din play-off din Liga 2

Csikszereda este favorită la victorie în fața Unirii Slobozia. Cota pe “1 solist“ este 1,98, în timp ce “2 solist“ are cota 3,80, iar remiza este cotată cu 3,20.

Duminică, Gloria Buzău are 1,85 la victorie cu CS Mioveni. Argeșenii au primit din partea caselor de pariuri cota 4,45 la un prim succes în play-off, iar remiza este cotată cu 3,20.

Corvinul are 2,07 să câștige meciul cu CSC Șelimbăr, iar trupa lui Claudiu Niculescu oferă un 3,65 în caz de victorie. Remiza are cota 3,10.

Meciurile din etapa 5 din play-out și etapa 7 din play-off în Liga 2, live stream, 11:00, Digisport 1, Prima Sport 1

Diferența dintre Gloria Buzău și Csikszereda este de doar două puncte. Astfel, cu un succes în meciul contra Unirii Slobozia, ciucanii pot urca pe loc de promovare directă.

Buzoienii pot, totuși, să își recupereze poziția duminică, dacă reușesc să învingă un CS Mioveni aflat în degringoladă. După această rundă, vor mai rămâne de disputat doar trei partide, astfel că a doua promovată directă se poate decide chiar în ultima etapă.

ADVERTISEMENT
Tags: