Sport

Etapa 7 din play-off și play-out în SuperLiga. Petrolul – FC Botoșani 1-2. Moldovenii, victorie uriașă! Schimbări importante în clasament!

Vezi aici meciurile din etapa 7 din play-off și play-out în SuperLiga în format LIVE STREAM. FC Botoșani a obținut o victorie uriașă cu Petrolul.
29.04.2024 | 19:26
Etapa 7 din playoff si playout in SuperLiga Petrolul  FC Botosani 12 Moldovenii victorie uriasa Schimbari importante in clasament
FC Botoșani a învins-o la limită pe Petrolul Ploiești, scor 2-1, în etapa a 7-a din play-out-ul SuperLigii. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
29-04-2024
13:33

Petrolul - FC Botoșani 1-2 (Irobiso 12 / Miron 5, Sadiku 88)

Vezi toate fazele video importante aici.

FINAL DE MECI. FC Botoșani a obținut o victorie uriașă în deplasare, scor 2-1 cu Petrolul Ploiești, în etapa a 7-a din play-out-ul SuperLigii. Moldovenii au urcat două locuri în clasament, până pe 6, deasupra liniei roșii. FC Voluntari a picat pe loc de baraj. 

Clasament

Min. 88: GOOOL FC Botoșani! Mouaddib a centrat în careu, iar Meijers a respins neconvingător. Andrei Miron i-a pasat lui Sadiku, iar fundașul bosniac a înscris. 

Min. 71: Alexandru Musi a fost faultat de Țigănașu în careu. „Centralul” Florin Andrei a dictat penalty după analiza VAR. Sergiu Hanca a executat extrem de modest, iar Kukic a respins. 

Min. 48: Hanca șutează cu piciorul stâng din interiorul careului. Mingea se duce în plasa laterală. 

Min. 25: Grozav și Irobiso șutează periculos. „Dublă” ocazie de gol pentru Petrolul. 

Min. 12: GOOOL Petrolul Ploiești! Irobiso restabilește egalitatea. Faza a fost analizată în camera VAR, iar arbitrii au decis că reușita este valabilă. 

Min. 5: GOOOL FC Botoșani! Miron înscrie spectaculos din 6 metri după o neînțelegere în defensiva gazdelor. 

Min. 1: Partida a început!

Petrolul Ploiești: Zima – Hanca, Papp, Meijers, Țicu – Seto, Jyry – Musi, Jair, Grozav – Irobiso. Rezerve: Eșanu, Dumitriu, Garutti, Huja, Radu, Paraschiv, Dumitrache, Isfan, Bratu, Răducan, Berisha, Bucur. Antrenor: Laszlo Balint. 

FC Botoșani: Kukic – Petro, Sadiku, Miron, Țigănașu – Mitrov, Dican, Ferreira – Florescu, Kaprof, Ofosu. Rezerve: Ducan, Adams, Șeroni, Gligor, David, Filip, Fulop, Mouaddib, Mailat, Lopez, Margiotta, Creț. Antrenor: Bogdan Andone.

28-04-2024
14:34

Poli Iași - UTA Arad 0-2 (Ezekiel 62, Luckasen 84)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – UTA Arad se impune în deplasare cu Poli Iași, scor 2-0, și urcă pe primul loc în play-out. De partea cealaltă, ieșenii coboară pe ultima poziție după această înfrângere și retrogradarea este din ce în ce mai aproape.

pos

Min. 90+2: Bordeianu are o intrare tare prin alunecare și jucătorii celor 2 echipe încep un scandal pe teren. După câteva îmbrânceli și 2 cartonașe galbene, jocul se reia.

Min. 84: GOOOL UTA Arad!!! Luckassen scapă singur cu Lung și mărește avantajul oaspeților.

Min. 78: Iacob are o ieșire greșită la un corner al gazdelor, mingea trimisă cu efect îl păcălește și se îndreaptă spre poartă, dar Stolnik o respinge de pe linia porții.

Min. 62: GOOOL UTA Arad!!! Ezekiel deschide scorul din pasa lui Rareș Pop.

Min. 58: Rareș Pop are o ocazie imensă, dar șutul său care se ducea în plasă este deviat în corner de Ispas.

Min. 46: A început repriza secundă.

Pauză: Politehnica Iași a dominat partida teritorial, cu ușoare tendințe de control ale posesiei, dar și ocazii mai mari.

Min. 45: Marchioni șutează iar de la 30 de metri către poarta celor de la UTA Arad, dar Florin Iacob este pe poziții.

Min. 40: Rachid Bouhenna are o ocazie uriașă, dintr-un corner al celor de la Iași. Florin Iacob scoate cu piciorul din săritură, sub privirile disperate ale ieșenilor.

Min. 27: Gazdele cer penalty, după o fază a lui Ștefan Ștefanovici în careul celor de la UTA Arad, unde Kemar Lawrence a atins mingea cu mâna.

Min. 23: Ocazie pentru Politehnica Iași, după ce Julian Marchioni a șutat de la 30 de metri, apărat de portarul UTA-ei.

Min. 18: Eric Omondi șutează periculos de la puțin peste 20 de metri spre poarta lui Silviu Lung, dar nu atinge ținta.

Echipele de start la meciul Poli Iași – UTA Arad.

  • Poli Iași: Lung – Todoroski, F. Ilie, Bouhenna, Ispas – A. Roman, Bordeianu, Marchioni, Ștefanovici – Buș, Bettaieb. Rezerve: Ailenei – Martac, Katanec, Samayoa, Itu, Saghiri, Jatoba, Harrison, D. Ciobanu, Gheorghiță, De Oliveira. Antrenor: Tony Da Silva.
  • UTA Arad: Fl. Iacob – Diogo Rodrigues, Conte, Stolnik, Lawrence – Micovschi, C. Mihai, Vulturar – R. Pop, Luckassen, Omondi. Rezerve: Kucher – Trif, Căpușă, Stahl, A. David, Iurasciuc, Tudorie, Ezekiel, A. Lopez. Antrenor: Mircea Rednic.
28-04-2024
10:31

LIVE Oțelul - Hermannstadt 1-0 (Yabre)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – Oțelul reușește să câștige chiar și cu un jucător mai puțin pe teren. Ca urmare a acestui rezultat, moldovenii sunt pe primul loc în play-out, cu 33 de puncte, două mai multe decât Hermannstadt și UTA Arad.

Min. 54 – Oțelul rămâne în inferioritate numerică! Intrat în minutul 35, Telles vede direct cartonașul roșu, după ce l-a lovit cu cotul în față pe Mino Sota!

Min. 3 – GOOOL Oțelul!!! Yabre marchează superb cu o lovitură de cap!

Min. 1 – A început meciul!

28-04-2024
10:29

Echipele de start la Oțelul - Hermannstadt

Oțelul (4-3-3): Pap – Zhelev, Yabre, Cisse, Gomes – Bodișteanu, Zivulic, Lameira – Malle, Pop, Maciel
Rezerve: Stoian (GK), Rusevic, Adăscăliței, Neagu, Jardan, Teles, Bordun, Tănasă, Fracaș, Panait, Rus, Gaitan
Absent: Cisotti (suspendat)
Antrenor: Dorinel Munteanu

Hermannstadt (4-4-2): Căbuz – Medina Etienne, Bejan, Găman, Opruț – Balaure, Mino, Biceanu, Jipa – Valente Fonseca, Paraschiv
Rezerve: Mutiu (GK), Pop, Antoche, Ianis Stoica, Gabi Iancu, Dragoș Iancu, Butean, Bucuroiu, Neguț, Oroian, Ciubotaru
Absenți: –
Antrenor: Marius Măldărășanu

27-04-2024
13:39

FC U Craiova - U Cluj 3-2 (Baeten 25, 55, Blănuță 76 - Silaghi 17, Anselmo 74)

Clasament play-out SuperLiga
Clasament play-out SuperLiga. Sursa Foto: Flashscore

Min. 90+3: Final de meci!

Min. 76: GOOOL FC U Craiova!!! Blănuță profită de o greșeală a apărării clujenilor și îi readuce pe olteni în avantaj.

Min. 74: GOOOL U Cluj!!! Ardelenii egalează după o fază foarte bună prin finalizarea perfectă a lui Anselmo.

Min. 55: GOOOL FC U Craiova!!! Baeten face dubla după o nouă pasă lungă din partea lui Bahassa. Belgianul marchează direct cu capul de lângă Roger.

Min. 25: GOOOL FC U Craiova!!! Bahassa îl lansează bine pe Baeten care șutează foarte bine, îl învinge pe Gertmonas și egalează pentru gazde.

Min. 21: Ocazie mare pentru clujeni. Nistor îl deschide bine pe Vali Gheorghe care șutează periculos, însă mingea ajunge în bara laterală.

Min. 17: GOOOL U Cluj!!! Ardelenii deschid scorul după o greșeală în apărarea defensivei celor de la FC U Craiova. Silaghi profită de poziționarea greșită a apărătorilor și șutează direct în plasă după o pasă bună primită în fața porții.

Min 1. Start de meci!


Echipele de start la meciul FC U Craiova – U Cluj.

  • FC U Craiova: Gurău – R. Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula – V. Pop, V. Achim – Bahassa, Bauza, Baeten – Blănuță. Rezerve: Enache, Mascarenhas, Kvakic, Lekiatas, D. Albu, Dragu, Van Durmen, Blidar, Sidibe, Chițu, Ibrahim. Antrenor: Eugen Trică.
  • U Cluj: Gertmonas – Oancea, Masoero, Thalisson, Roger – Silaghi, Simion, Doukoure, V. Gheorghe – Roguljic, Nistor. Rezerve: Gorcea, Pițian, Bic, Peteleu, Chipciu, Anselmo, Pănoiu, F. Ilie, Tescan, D. Popa. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Etapa 7 din play-off și play-out în SuperLiga vine cu partide care pot decide campioana și pot stabili și soarta unor echipe amenințate cu retrogradarea. FCSB are nevoie de doar un punct pentru a deveni matematic campioană. Asta în timp ce FC U Craiova 1948, Dinamo, Poli Iași, FC Botoșani și FC Voluntari se războiesc pentru salvare.

FC U Craiova 1948 – U Cluj, FCSB – Farul, Petrolul – FC Botoșani și Rapid – Universitatea Craiova, live video online, in etapa 7 din play-off și play-out în SuperLiga

Lupta pentru evitarea retrogradării este mai dramatică decât oricând în SuperLiga. Cu doar trei meciuri rămase de jucat în play-out, ultimele cinci echipe au șanse matematice inclusiv la salvarea directă. În același timp, Petrolul Ploiești, echipa de pe locul 5 simte presiunea formațiilor de pe poziții de baraj.

ADVERTISEMENT

Astfel, meciurile din această rundă au o importanță capitală, iar presiunea pe jucători și antrenori este uriașă. Dinamo a jucat vineri, contra celor de la FC Voluntari, iar sâmbătă este rândul lui FC U Craiova să spere la puncte în meciul cu U Cluj. Duminică se joacă și un Poli Iași – UTA, iar luni FC Botoșani are meci la Ploiești.

În play-off, lucrurile sunt ceva mai calme, cu FCSB aproape campioană și din punct de vedere matematic. Roș-albaștrii pot celebra primul titlu după 9 ani de pauză dacă scot măcar o remiză în partida cu Farul, de pe teren propriu. Dobrogenii nu se vor lăsa bătuți ușor, pentru că speră la locul 2, poziție pe care o ocupă înaintea etapei. Duminică se joacă CFR – Sepsi, iar luni etapa se încheie cu Rapid – Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV meciurile din etapa 7 din play-off și play-out în SuperLiga

Toate meciurile programate în etapa din acest weekend vor fi televizate pe canalele Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Partidele pot fi urmărite și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO. Aici veți găsi echipele de start, clasamentele actualizate și cele mai tari declarații oferite înainte și după meciuri!

ADVERTISEMENT

Program și clasament, înainte de etapa 7 din play-off și play-out

Etapa începută vineri se încheie tocmai luni, iar programul complet al meciurilor este următorul:

Vineri, 26 aprilie

  • ora 20:00 Dinamo – FC Voluntari

Sâmbătă, 27 aprilie

  • ora 17:30 FC U Craiova 1948 – U Cluj (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 20:30 FCSB – Farul (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
ADVERTISEMENT

Duminică, 28 aprilie

  • ora 13:30 Oțelul – Hermannstadt (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 18:15 Poli Iași – UTA (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 21:00 CFR Cluj – Sepsi (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Luni, 29 aprilie

  • ora 17:30 Petrolul – FC Botoșani (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 20:30 Rapid – Universitatea Craiova (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Clasament play-off SuperLiga

clasament play-off superliga

Clasament play-out SuperLiga

clasament play-out SuperLiga

Cote pariuri la meciurile din etapa 7 din play-off și play-out în SuperLiga

FC U Craiova 1948 are cota 2,75 să o învingă pe U Cluj. Ardelenii sunt favoriți la un nou succes, cota lor fiind de 2,60. Remiza are cota 3,35. Sâmbătă seara, FCSB are 1,80 la victorie cu Farul, iar remiza este cotată cu 3,90. “Marinarii“ au 4,20 la victorie.

Duminică, CFR are 1,47 la victorie cu Sepsi, iar oaspeții au 7,30. Remiza este cotată cu 4,35. Luni, Rapid este cotată cu 2,05 să o învingă pe Universitatea Craiova. Cota pe un succes al trupei lui Gâlcă, învinsă de CFR cu 0-1 în runda precedentă, este 3,60. Remiza are cota 3,55.

Meciurile din etapa 7 din play-off și play-out în SuperLiga, live stream, 17:30, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Runda a șaptea este doar a doua rundă din returul play-off-ului. FCSB poate deveni, deci, campioană cu trei etape înainte de final, dacă nu pierde cu Farul.

În subsolul clasamentului din play-out, toate echipele luptă cu disperare pentru salvarea directă. Se anunță, așadar, o nouă etapă plină de dramatism!

ADVERTISEMENT