Sporturi

Bianca Andreescu, mesaj pentru fanii români după finala pierdută la Auckland! „Mulțumesc pentru suport”

06.01.2019 | 13:28
Bianca Andreescu mesaj pentru fanii romani dupa finala pierduta la Auckland Multumesc pentru suport

Bianca Andreescu a pierdut finala turneului de la Auckland, dar a rămas impresionată de susținerea pe care a avut-o din țară. Jucătoarea de tenis a ținut să le transmită și un mesaj fanilor români. Andreescu a bifat câteva partide excelente de-a lungul competiției și le-a învins pe Venus Williams și Carolina Wozniacki. Până la urmă a cedat în ultimul act, disputat în compania lui Julia Goerges, locul 14 WTA. A câștigat primul set, 6-2 și a condus în al doilea cu 5-4, însă visul frumos s-a terminat. Goerges a întors partida și a câștigat decisivul cu 6-1, într-un meci care a durat o oră și 44 de minute.

”Vă mulţumesc pentru susţinere tuturor de acasă, din Canada şi din România. La 5-4 în setul doi mi-a fost foarte greu să rămân concentrată şi din acel moment Julia (n.r. Goerges) a dominat meciul. Şi-a făcut jocul. Tot suportul pe care mi l-ați acordat înseamnă enorm pentru mine. Îi apreciez pe cei care au venit să vadă meciurile mele de tenis. Am jucat cel mai bun tenis din toată cariera mea săptămâna aceasta!”, a declarat Bianca Andreescu la finalul partidei.

Bianca Andreescu, mesaj pentru fanii români după finala pierdută la Auckland!4 Bianca pe teren
Bianca Andreescu a fost asalatată de reporteri în timpul turneului de la Auckland

Bianca Andreescu, mesaj pentru fanii români după finala pierdută la Auckland!

A fost o săptămână perfectă pentru Bianca Andreescu. Pentru că a ajuns în finala turneului de la Auckland, jucătorea de tenis va încasa nu mai puţin de 21.400 de dolari, ceea ce reprezintă un plus de aproape 13 al câștigurilor totale. De remarcat că aceasta a început sportul de performanță la Pitești şi reușise să strângă până la turneul din Noua Zeelandă doar 137.507 dolari. A fost de altfel, prima finală a carierei pentru Bianca Andreescu. Deși a pierdut-o, jucătoarea va face un salt uriaș în clasamentul WTA și va ajunge de pe locul 152 în lume, pe poziția 107.

  • 2017 este anul în care Bianca Andreescu a intrat în circuitul profesionist WTA