Life

Bianca Drăgușanu a luat o decizie radică. Blondina și-a învățat lecția: „Nu vreau”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre schimbarea majoră pe care a decis să o facă. Greșeala pe care nu mai vrea să o repete de acum înainte.
17.11.2023 | 13:49
Bianca Dragusanu a luat o decizie radica Blondina sia invatat lectia Nu vreau
Bianca Drăgușanu a luat o decizie radicală. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față și a vorbit despre greșelile făcute de când este lumina în reflectoarelor, regrete, dar și relația cu fiica sa, Sofia. Blondina a luat o decizie radicală.

Ce a hotărât Bianca Drăgușanu

Fiind de atâția ani în lumina reflectoarelor, Bianca Drăgușanu a fost criticată și apreciată deopotrivă. Cu bune și cu rele, blondina și-a expus viața în spațiul public, iar oamenii au fost la curent cu ce se întâmplă în căsniciile sale sau în familia ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta care de curând a fost deranjată când Gabi Bădălău a confirmat despărțirea, a dezvăluit că acum a luat o decizie radicală. Refuză să-și mai expună viața personală pe internet sau în interviuri.

„Eu nu vă spun ce se întâmplă în viața mea personală pentru că este a mea și mă privește pe mine. Nu vreau să mai vorbesc despre asta”, a declarat vedeta pentru WOWnews.ro.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a menționat că nu o să mai permită lumii întregi să o judece fără să fie în papucii și ei. De altfel, consideră că din această greșeală trebuia să învețe de mult și că dacă ar fi făcut-o, ar fi avut mai multe avantaje.

„În momentul în care vorbești despre viața ta personală și o faci publică, ai numai dezavantaje. Nu ai niciun avantaj. Ce avantaje poate să îți aducă ceva ce știu, toți?! Să își dea toți cu părerea, să te judece toți pentru lucrurile pe care nu le-au trăit toți.

ADVERTISEMENT

Nu are nimeni dreptul să mă judece, dar în momentul în care tu împarți cu  oamenii pe care nu îi cunoști  detalii pe care tu ar trebui să le ții pentru tine, deja le dai lor puterea de a te judeca și nu este tocmai ok”, a completat Bianca Drăgușanu.

Are vedeta regrete?

În ciuda faptului că recunoaște că a greșit, Bianca susține că nu are regrete, pentru că din toate situațiile dificile a avut câte ceva de învățat și a ajuns persoana din prezent, mai puternică și stabilă financiar.

ADVERTISEMENT

„Regrete?! Poate unele alegeri pe care le-am făcut, dar nu le consider neapărat regrete pentru că eu am învățat și din greșeli. Tocmai acestea m-au făcut să fiu un om puternic și stabil financiar, emoțional”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Dacă atunci când vine vorba despre regrete situația e cu dus și întors, nu se poate spune asta și despre realizările blondinei. De departe, cea mai mare mândrie este Sofia, fiica sa, pe care o iubește și o tratează ca pe o prințesă. 

„Începe să crească și să realizeze lucrurile pe care i le spun eu și pe care le-am testat eu deja. Îmi seamănă din ce în ce mai mult și sunt foarte mândră de ea (…) Este foarte determinată, este foarte ambițioasă, este perseverentă și atentă la detalii. Are multe calități! Este copilul meu și e normal să-I văd toate calitățile”, a afirmat Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților